Yo pinky hide me ID. Me and me ooman deh fi nine months . She bisexual yzt but me did gov with that she did all make we do a 3 sum pan her birthday inah may but she start a move a weird from wah day yah ina august and a tell me say she officially change har gender and pronouns. She say she go by they/them and her gender is nonbinary. fi the people them weh nuh know non binary a basically when you change your gender based on how you feel, example: you can be a woman 1O:3Opm then 1O:35pm you change/indentify as a man. She also uses bracelets to indicate what gender she is in, pink=girl and blue=boy. (that’s the best I can explain based on what she told me)
Honestly this a mash up we relationship me can’t even call me ooman me girlfriend again cause she ago say me a disrespect r pronouns. Mi just can’t see eye to eye with her since she pick up alla this non binary fuckery like anuh pussy deh between r legs. πKmtt anyway shi come link me weh day in her “boy mood” have on boy clothes and one wallabee when me look on her wrist is her blue bracelet she have on so mi know. Me run r and tell r fi lef me place if she wah be a man that bad. Shi go home go tell r big bredda and di man buck me up a pizza hut one night and a bring war to me bout me violate him “sibling” but me walk him off yzt.
She did eventually come link me back the next day but this time she was a “girl” cause me see the pink bracelet. Shi fahwud inside and we a dida play Fifa. Afta dat shi seh she want it so we start f**k yzt. after round 3 rounds moving on round 4 me see r a dig up r pants pocket nae a pay it nuh mind cause me think is a rag she a draw fah fih wipe up yzt but when me look me see she take out r blue bracelet put it on and take off the pink one then tgo tell me say she ready fi go again. Me get grimey and run r she start bawl and a say me nah accept her fih who she is and how me change towards rβ¦
Me tell r say we done cause me can’t tek wah she a deal wid no more she go home shortly after me nuh deal back wid r since shi call me and me nah ansa cause me done wid r. me really can’t deal wid r foolishness nuh more cause nuff man pan the block all a mouth me and a call me battyman because me did deh wid har regardless of her gender thing cause she loud with it, it all in a her bio pan gram. It f**k up how me did love me ooman but she pick up this new ting weh me can’t deal wid no more and me end up afi stop deal wid r.
Morewhile me feel bad inah me self cause before alla this we did good we all get did get matching tattoos me get “M.H” and she got “J.T” (our initials) ago get mine covered still. ππ But jah kno me a hope say she get some help and get back to r senses cause me nuh know how her being bi from the start led to this, next ting yk she wah turn trans. Smh.π€¦π»ββοΈπ€¦π»ββοΈπΆπ»ββοΈ
You got with her because of your own lust. You had no problems with her being bi because you would benefit from it. She showed you who she was from the start, but your deviant desires accepted it because you could boast and walk like rooster pon di block how you a do 3sums and shit. Now you cannot take it when she is unfolding her full self before you.
Face facts that this is not about her, it’s all about you! It is you who need to have standards and if you are truly a heterosexual man then you will not want your woman to be seeing other women too. The two a unno eating pums, how can that be? If you don’t want to deal with anything like that again then stick with a 100% heterosexual woman!
I disagree, it is totally different from being bisexual because I am bisexual, he accepted the bisexual part because that was who she is, her changing should come with a conversation and them deciding if they should continue the relationship. It’s the same of you are with a guy and he changes completely from the person you fell in love with, you would react the same. Being non binary is totally different hun, take it from me
senda it seem like dem figure out who dem really wah be & either yo accept or yo move n gweh uzt .. caz u nu knw if dis a one phase ina r life or supm weh dem really feel fi true … but make them find them way n nu badda obstruct if yo feel seh yo nu like it
Lol mi na tell no lie mi couldn’t manage that, imagine you have you woman and you and her no sex long time and she come with blue bracelet bout she a man today not a rass.
Wat in the pathway international mi just read ππππ
A bare madness a gwaan from wah day. Can’t put your child gender on a birth paper etc. All sort of gender neutral fuckery.