YOUNG MISS SHE SEH LEAVE HAR HUSBAND ALONE

Met good day mi need fi mek dis gyal weh com a philly a f**k ppl man and she jus have a young baby mi hear tek care a u yute and learn control ur p**y n go bak a jamdung go whore kmt leave my friend man or it nat going nice
When we f**k up u go help u sista find her baby fada bout unuh a wife d man nuh want she

pw

25 thoughts on “YOUNG MISS SHE SEH LEAVE HAR HUSBAND ALONE

1. U sound bloodcloth hurt like yuh a f**k yuh friend husband to and jealous another f**r gyal come along…go learn fi write proper sentence f**g idiot!!!

2. Hi Sender how you doing? :ngakak I feel so sorry for your friend, I really do, How can a pretty look good young lady like this take your friend good good husband? What a evil pretty girl like this? She handcuffed your friend’s husband and threaten him with a knife and gun at the same time to be with her, HOW DARE SHE? :mewek2 :ngakak You are such a ^good friend^ you willing to fight a next woman for your ^friend^ husband.

3. Is which part a Philly seh deh senda? please show us the man. I can bet you him have a community Koki and him naaah mine him kids neither. If YOu fren hussband affi import she, that means things gone sour ina har house. Time too hard fi man a send fi gal nowadays. Dem a have a dozen pretty yankee gal to one Jamaican man and dem doh require much so this gal probably a breeed fi ur fren man meck him have har here. I hope this helps.. tell your fren fi go look a young bwoy and mad har mad while teck him money and mine di bwoy. Dat will be a double satisfaction. Doh stress ova no bwoy who ago jump ina a next bed and stress you out all over again. :nohope :travel

4. Charity begins at home, your friend needs to address her husband, I am sure this little girl never force herself on him. And rest assured if it isn’t this young lady it will be someone else. Clearly your friend problem is laying in the bed next to her at night. Your friend needs to stop sleeping with the enemy, before your start attacking people.

5. Met this off topic but yesterday US MARSHALL pick up gavin Thompson, chinchilla,toastman and gone wid him not sure which state they extradite him to because he wanted in so many state

6. Sender go suck yuh mada , seems u is a daily 3sum partner with this man , how u nuffi Inna in so. Why yuh nuh tell yuh friend say yuh a hide a f**k har man and yuh jealous a the browning that’s why yuh want help fi beat har. But a the wrong gal unnu a come fah , plz come.
    Unnu duty gal quick fi jump up Inna the gal them chest bout unnu man, the man must want har fi u can put her pan pink wall.
    The gal naah go stop mad unnu .
    Everybody have somebody so unnu touch har when unnu see har .

7. US$1 to J$127.49

Why whore out Jamaica when di US$ a seh bere tings!?
    :toast

You and you friend sound too close fi you fi a threaten gal pon her behalf! And a defend her husband!

8. She pretty bad na lie met……..gal tek a gal man and nuh response from him a gi yuh things tek it

Wife you need fi step up yuh game dwl mate a run things now

9. Mi nuh Inna the matey business or the fight ova man f**ry. Mi into SECURITY business . Why unnu call unnu self wife and husband can so bare face. Mi nuh say my husband nah f**k but him nah make me fine out and mi nah search. But him bloodclaat know when mi find out mi gone with every f**g ting all him brief. And if mi catch him all the clothes mi take off him back. These wife nowadays and I use the term loosely need to get them shot together. You suppose to have value to your spouse and have something he can’t AFFORD to f**k up. Nuff a unnu don’t even know how the man money go. From you out a the financial loop yuh just get f**k. Stay on top of your man finances and secure yourself. Make yourself invaluable and even if him a f**k around you will never have to stoop to this level.

10. 5 star mattress Luke fabulous , Chris dymond kip rich f**k she and more chanae CAS ,,,,, CAS GIRL DEM LOOK LIKE A F***G WALKING SUCKING BAG JUICE ALL LISA CAS LOOK CRUSTY AND DIRTY EWWWWWWWW THEY NEED TOO DO BETTA ALL BIG TALL ONE MOYÀ CAS NEED FOOD SHE LOOK LIKE

11. @scamma uno too bloodclaat mix up bout the gal a 5star mattress a badmind u badmind the Likkle gal

Met listen the gal Neva a f**k Chris dymond is dem one time fren name Davia and which Luki uno a talk Kmt uno fi try know the ppl dem uno wa come bash the gal and oh bout kiprich a f**k she a the man baby madda and the gal nuh put it out deh cuz a germs like uno she nuh like and yes mi a sey that cuz she a mi fren and she a good gal she nuh walk and Mek trouble

@scamma a wa u did find out sey uuh man want har to??? A daily mi see deh gal deh run boy she nuh care how much money dem have so go dig your information dem good and struck through uno madda cuz the gal na kotch a nobody yaad unlike nuff a uno weh a box bout and still under uno parents ruff if uno parent kick uno out uno nuh have the first cent to get a place fi uno self

Uno fi leave young ppl a alone worst if dem a try and get it off dem own bad mind a the worst disease

Woii met at a day uno ppl comment under yuh post and pics show lol dat should be your new update cuz nuff ppl wouldn’t comment a bloodclaat cuz dem a behind the scene bad gal/boy!

Leave a Reply to Oh boy Cancel reply