dwllllll a drugs and hard hard life mek him tan so, and him mouth a no fi him, also mental health, Dr love say him, olive, amari and naw lef out nobody everybody bi-polar, wait…. MET U NO SEE DEM A SAY BARON BI-POLAR AND had to apologize, yet him fada mock the disabled,
A continental cut him get a court him deh go???all dem do a provoke him an mek him cuss up pure blood c… eena olive holy house. people u hear olive in the background a tell him to stop cussing, him deh pon mi sorry mi sorry ROBERT NO EASY U SEE HIM DEH, LIKE TRUMP HIM SAY ANYTHING COME TO HIM MOUTH.
why u think dem a run him dung, cause him handsome. right back to looks the murdera is a fine looking bwoy, but him wi kill u rass, a done him done 9 months time baby born, or mmaybe him buddy cant tan up cause a stress
Off topic ..MET everybody a breed, everybody wan tun mommy! MET me hear say KENEZER no wan have nutten fi do wid har goodgood babydaddy because ERRICE decide say she a keep da goodgood baby yah
Met wah really a gwan wid amari bop and olive….i honestly think all a dem a big friend…amari homeless and nuh stop beg facebook fi money…..she use those kids for ppl 2 feel sorry for her…mi neva see a set of dysfunctional people…dem call police on each other all the time…poor bop…and Amari is bipolar she mental bad….now she a talk bout how she got rape….a di ppl dem money she want…these people send ar money thru western union…i dont know how dem nuh see what amari doing.
WOW is the first him ever a look a little kept since him come out of the gully. Olive a tek care a him
dwllllll a drugs and hard hard life mek him tan so, and him mouth a no fi him, also mental health, Dr love say him, olive, amari and naw lef out nobody everybody bi-polar, wait…. MET U NO SEE DEM A SAY BARON BI-POLAR AND had to apologize, yet him fada mock the disabled,
A continental cut him get a court him deh go???all dem do a provoke him an mek him cuss up pure blood c… eena olive holy house. people u hear olive in the background a tell him to stop cussing, him deh pon mi sorry mi sorry ROBERT NO EASY U SEE HIM DEH, LIKE TRUMP HIM SAY ANYTHING COME TO HIM MOUTH.
why u think dem a run him dung, cause him handsome. right back to looks the murdera is a fine looking bwoy, but him wi kill u rass, a done him done 9 months time baby born, or mmaybe him buddy cant tan up cause a stress
Ok then … Moving right along,lol
Bop hair pretty to raas
That’s why everybody want a wuck offa bop :bingung :bingung :bingung
Off topic ..MET everybody a breed, everybody wan tun mommy! MET me hear say KENEZER no wan have nutten fi do wid har goodgood babydaddy because ERRICE decide say she a keep da goodgood baby yah
hold oooooooon
Met wah really a gwan wid amari bop and olive….i honestly think all a dem a big friend…amari homeless and nuh stop beg facebook fi money…..she use those kids for ppl 2 feel sorry for her…mi neva see a set of dysfunctional people…dem call police on each other all the time…poor bop…and Amari is bipolar she mental bad….now she a talk bout how she got rape….a di ppl dem money she want…these people send ar money thru western union…i dont know how dem nuh see what amari doing.