Suh mi run through Yanique facebook very slowly………and it look like is food dat man use ketch har cause one a di time dem she have har face dung ina one tub a ice-cream ….but look yere…….Mi neva see a stove wid two pot a food..mi mean dumplin…two big pot a white flour a cook and is not a party a keep…Ketch di pot
dem
Den she and di man married and di white dress a di wedding frock and di man ina white shirt..pants and sneakers…This girl is worthless I tell yuh and mek it look like Jamaican nuh used to tings
Look pan di two pot a dumplin she tek picture and put pan facebook
loooolll, mi shame fi dem
nuh wonda de pus-c cuden unstand why de baby a turn away from the beverage cuz dese germs don’t say no to food,him jus big a leggo suh wid him untidy self
that was the wedding celebration food…. lmao.. she is young and appeared to have been abused by him…..
Wooiii ah weak!! Dumping with d whole bag of flour !
Trini man known fi bribing Oman wit Kentucky, pizza and food but he take it to a next level!
But seriously I think she might have been abused too … He such a savage !
They are being kept in separate cells. She have an Afro now . No more weave / wigs.
I think she will claim domestic violence amnesty
Sorry I could not deh with no trini dem sound gay. she embarass jamaicans lol look pon dis big fat sour mon and the dutty pot pon facebook mi shame lolol
the baby does not want nasty food. thats y she never nyam it or drink the nastiness weh dem mix fi har
Hey met how you do what’s this gal name on Fb
I got the link to her page and she uses her name