YUH KNOW DAH GYAL DEH WORTHLESS

Suh mi run through Yanique facebook very slowly………and it look like is food dat man use ketch har cause one a di time dem she have har face dung ina one tub a ice-cream ….but look yere…….Mi neva see a stove wid two pot a food..mi mean dumplin…two big pot a white flour a cook and is not a party a keep…Ketch di pot

demBUBBLE-Optimized

Den she and di man married and di white dress a di wedding frock and di man ina white shirt..pants and sneakers…This girl is worthless I tell yuh and mek it look like Jamaican nuh used to tings

BUBBB-Optimized

BUBBLEUP-Optimized

BUBB-OptimizedBUB-Optimized

0 thoughts on “YUH KNOW DAH GYAL DEH WORTHLESS

1. nuh wonda de pus-c cuden unstand why de baby a turn away from the beverage cuz dese germs don’t say no to food,him jus big a leggo suh wid him untidy self

2. Wooiii ah weak!! Dumping with d whole bag of flour !
    Trini man known fi bribing Oman wit Kentucky, pizza and food but he take it to a next level!
    But seriously I think she might have been abused too … He such a savage !

They are being kept in separate cells. She have an Afro now . No more weave / wigs.
    I think she will claim domestic violence amnesty

3. Sorry I could not deh with no trini dem sound gay. she embarass jamaicans lol look pon dis big fat sour mon and the dutty pot pon facebook mi shame lolol