YUH KNOW WI DOE KNOW WHAT UNO TALKING BOUT THO?

She is not Sikki manager. She cant even manager she business, her hair solon no have no product to do hair. This is relating to the post. Well this was coming because she do things to get attention her party a come up and maybe she think this post a help promote her party cause she uneducated like that but sender that send in and say she a Sikki manger that is no tea cause Stella and sikki no in no form a relationship she get a one and two f**k from him yes. And she is not his manager, I’m friend with his manger. And a one man she have that them kill. Her two brother got kill and as far as me know a she mek all three get kill. She might no sleep at her yard again but she no run way from no Waterhouse cause she there everyday. She in her shop a do hair still the doors no might be open up like one time. The shop door always close now. Stella take care have every man she talk to and tie them too that is what she do with English that she a talk to. Everyone know English f**k the little girl in her car then drive the car go give her to go party. She up and down with Bird and a bird mek we know stella borrow her money and she cant get it back in hold a piece piece and bird tell we say when stella a post the liquor them and a talk bout no mock to me name and the consignment she give people she take liquor from. And how she want bird to buy to put on the table to mek her self look up. Stella also talk too much and post too much that is what get her brother kills.

4 thoughts on “YUH KNOW WI DOE KNOW WHAT UNO TALKING BOUT THO?

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak yuh know seh mi naaa guh laugh doe… A senda alone know what is happening here dwl.

2. Stella eva inna barrow money problem wid people
    Is not one man stella have weh dead ask har she will tell yo
    English only deh wid stella only fi nyam har out cause shi love mind every man she tek
    She say she a sikka road manager when she and him did go canada
    And is not lie bird a tell stella always barrow bird money den turn roun and say bird worthless look how long she a build up di lil shop
    Bird big and worthless fi true she get so much drink out money and don’t do nothing with it or maybe a true stella always a barrow barrow it out
    Stella dem say yo must change yo name to barrow money boss, no badda come pon fb come hype now till yo stop walk and barrow people money

3. For real the hair salon always duty. No product no in the shop like one time when you could go there go buy things for your hair. Stella and bird is two a the worthless set a people. Stella might think because she own business she no worthless but you are girl. Cause you cant upgrade your business and it pass 5 years. U a talk about how your party a go shot remember the venue that you have to paid for and maybe you a fuck wayne head too so you maybe get the sound fir less. Stella fuck the men that a mascow who she think have name in the street to make it look like people a run her down. But if you is a man a you eat from her a there so it down you get tie. She fuck man from two crew when a war against them one other. She fuck a bwoy near to where toya live and tell english say a toya yard she dem. She fuck man that toya fuck and them a friend.
    White lane every body talk. Stella cant text sikki phone again cause him woman a answer him phone she have to text him on ig cause the woman no know the password. So how toad manage cant text her artist phone.