YUH MAN NEED LIKKLE NOURISHMENT …HIM FLACCID

It look like seh lollipop anno di only ting dis yah IG hot gal love suck. Mi friend go tru Ar man fone and si dis long tongue gal ya a suck har man h**d. Di b*tch lef all di way a Kingston an come trelawny com suck an f**k dung the place an still bruk. All fi a likkle Burger King combo!!! Wooiii mi body No p**y principles she nuh ave and den she cum pon social. Media a gwan like she hot 😂😂😂 cocainebaby_ on IG . Buy her a bk and she’ll deep th**at goggle spit or swallow

soft

8 thoughts on “YUH MAN NEED LIKKLE NOURISHMENT …HIM FLACCID

1. And viewing by the number of post on the story, nobody gives a shit bout you story. Guh look Supligen feed you Vienna sausage hood man. Poor girl look like shi haffi a wuck extra hard pon di likkle nub in har mout. Why you a expose to di worl seh you man nuh hab hood? Why you exposing to do worl seh you naw get no good dicking? You tink is di ooman you a expose, think again.

2. If mi a do mi measurements right him buddy likkle bit when yuh see dem affi hold it so it small… Gal afta Lisa Swyper yuh caah use dis disgrace nobody mi luv.. worry how di man a f**k next gal.

3. Lol the whore dem support this gal getting caught singing on the mic, so sender you better go find some,people with morals and decency in order to flop out this cocky-breath gal, because most gal pon pinkwall co-sign whorish behavior.