?????????

18 thoughts on “?????????

1. Morning Met and Metters

I don’t understand what was written but anyway, nothing’s WRONG with repeating your clothes are shoes, better to repeat than steal.

These is more serious things going on with us than “one white slippers.”

Stay focus!

2. Huh???? Anyways growing up in jamaica in the 80’s Mi did only have one pair a shoes an a dat to school an church and if rain fall Mi betta teck it off an nuh meck it weh because a barefoot di next day. Now Mi the a farrin an own about 200 pair’s and counting because I’m a shoe freak and Mi tend to only wear one pair a sandals in a di summer time because it’s comfy . so if a one pair a shoes u have a nuh nutten wear it until u can afford more. Kmt .

1. thank u… Fuk!!!
      You gotta start from somewhere.
      I hate when someone makes fun of people in the struggle..especially in JA. Dem a try a ting..lowe dem mon.
      Yass needle I always buy one good sandal(usually black)every summer for work and to run errands. Something u can slip on quick fast. I’m for comfort. One time I use to see so much heels going to work…now a days women say NOPE flats to wi ting.

3. Mi have the brown one ina it, its a cheap brand(Ardene) and mi love wear it tooo cuz it comfortable baaƔaad! Lowe di gyal!

4. People are so concerned with other people life. Trust once upon a time I was all about a Louboutin, a Manolo and all that other stuff. Then two things happen company restructure and I lost my job was unemployed for almost a year and not one of those shoes help me pay a bill and then I broke my foot had to have two surgeries and cant even wear them now. So if the girl want to wear her one comfortable slippers is her business. Atleast we know she own dem.

5. Broke people always boast the most and put a high emphasis on property that depreciates in value the moment you buy it…. If you don’t own a means of production then you’re broke and a few bad financial choices away from extreme destitution. Finding cheap clothes and shoes to wear every week to go to the weekly drink out or dance doesn’t make you rich it makes you stupid. Save now, enjoy life later…

6. Di slippas go wid a few things weh she have…. wear yuh sandals yah Mi luv. Das why nuff a oonu teef an sell out fi clothes an foolinish like dat

7. Tiffy, let me tell you how to come up. I notice that your thighs have a define muscular structure. You should go to that gym that help put Lisa Hanna on the map and see if you can get a Trainor to assist you in body building. There are outlets in that area and money too.

Mek dem chat you repeat slippers, but they won’t chat you wins and cash prizes.

I am saying this sincerely :kiss

8. Tiffy mek dem gweh u slippas tun up, if a yours wear it. mi nuh care weh yuh put pon yuh sole, nuh worry bout a soul, gwan tru white is a basic and can go wid anything

9. I have a feeling who the sending is you know, but no it cant be she cause I know how she write her words and construct her sentences,well to be honest it Dont look good to wear one slippers go every where not because it shows ownership. And then you be boasting with other shoes its not good to boast either

10. I have a feeling who the sending is you know, but no it cant be she cause I know how she write her words and construct her sentences,well to be honest it Dont look good to wear one slippers go every where not because it shows ownership. And then you be boasting with other shoes its not good to boast either

11. Me na lie still me a follow the two a dem on IG and me see the one bag a argument and it Dont look good no sa
    And I know the baby father weh den a cuss bout and me can’t believe a DAT deh man deh den a cuss over to rass, words in the street seh him sleep wid all a him dancers dem and it obvious seh him a sleep with that girl in the pic name Tiffy because she Dont stop post up bout it on IG but why she bragging about it tho? So a muss vex d baby mumma vex bout it I Dont know I Dont care but girl you a breed go siddung wid Di baby and stop pay waste matters attention it can hurt u and Di baby But the truth is the two a unu Dont have no ambition if a DAT deh man deh unu a fight over. Same so him ago breed Tiffy and left him to wooooooyooo a wah dis infact the 3 a unu a wasters

12. Sexy shan FYI I know the nigga almost 4 yrs n if I choose to sleep with him now its my business. A me deh a him yard mostly. My stuff is there n so forth so if him waah fxxk 20000 more gyal fi him business. Therefore I own a lot of shoes but daf I love my white slippers. So wah? Kmft. Theres white killing us off n unu a help dis waste matter worry bout mi slippers. Kitty go run up unda yo mumma n stop go social media settings. Cum to mi face. Look how much time mi deh may pen bitch. Smh. Damn bitch u only making me famous. As for the positive comments unu big up yaa. Mi a do mi thing saaaaaame way. Kitty go suck yo mada….

13. Look my girl me no care bout you and and unu mixup no f**g mix me in deh gal base pan wa me see you write a you a cause problem
    You see a weh you write seh you just give weh you self and that still Dont change the fact seh the 3 a unu a big time wasters
    You know the man 4 year and a now you decide fe go deh wid him lol but why? You deh a him yard mostly and you things de der so weh you a try fe seh you take a gal man and you move in lol well as me seh I Dont care me seh we me affi seh Di 3 a unu a big time wasters unu go look a life
    D man fi go look a life Anu every pussy him see him fe chuck ina.Di breeding one fe go look a life and go sidung wid her rass pickney and you fe go look a life to
    Unu a time wasterss

14. A wa do big pussy kitty
    Why you no leave Tiffy alone dog head she and orriane na stop f**k and yes a orriane yard she live you have a problem with that come tell it to we face no
    You a walk a chat you sure a fi him baby you a carry or a wheel of furtune belly germs tell me. My boss made it clear seh him Dont want you and me sure you know him seh dat di pickney annu fi him so why you no leave him alone bitch. Bitch Tiffy take over a we a run things now and she nah stop f**k him so stop post up dis one bag a f**y now cause we know a you a dweet
    Big pussy kitty we know a u a dweet so tap now no