20 GOING ON 20000 MILES

Met mek me give you the story as me get it. The gal weh name shavil a beg fren from jojopinkz every pick jojo dash on insta&fb shavil run on an comment and click like. Dwl! Mi nah lie she dry eye she fren the gal and tek har man yassss dear a Sivva siva a f**k shavil and jojo find out and rub out shavil on fb. Shavil yuh fi top eit yuh walk an sneaking f**k like dog a same so yuh go way a trinida go f**k yuh cousin ban and the man tell back the gal everything and she run yuh weh. Calm down yuh just 20

11 thoughts on “20 GOING ON 20000 MILES

1. Shavil yuh dry yey doh. Yuh tek d gal baby daddy an a get renk wid it dont mek the ten second a fame fool yuh a one gal sivva love n want an is him jody. Shavil dont hype bout the likkle one f**k weh yuh get because him a f**k the stay bad gal weh name tash weh live inna the lane behind yuh. Dwl what a infestation, when the cat’s away the mice will play. No lie none den gal yah weh sivva f**k no look betta than jody because shavil no ware nutn good and she have zero reputation she no have no shame because randy skyskraper. Did a f**k har an him and siva was friends shavil a f**k like it a go outa style, she has a fetish for skamma boys. Shavil please take several seat back because yuh hype today an flop tomorrow i honestly feel sorry for

2. Shavil yuh dry yey doh. Yuh tek d gal baby daddy an a get renk wid it dont mek the ten second a fame fool yuh a one gal sivva love n want an is him jody. Shavil dont hype bout the likkle one f**k weh yuh get because him a f**k the stay bad gal weh name tash weh live inna the lane behind yuh. Dwl what a infestation, when the cat’s away the mice will play. No lie none den gal yah weh sivva f**k no look betta than jody because shavil no ware nutn good and she have zero reputation she no have no shame because randy skyskraper. Did a f**k har an him and siva was friends shavil a f**k like it a go outa style, she has a fetish for skamma boys. Shavil please take several seat back because yuh hype today an flop tomorrow i honestly feel sorry for you

3. Prostitute Nelly u love buy out u dirtyyyyyyyy cousin dem argument too much , your face soon get busssss offf, if is not rancid pussy sheika is this f**k box shavile u a run u spermsy germsy mouth for, u come a jamaica and u don’t even stay good and u love hype , none a unno no look good , pure f**ery unno wear and love attention like unno think unno stay good , is u fi go suck u mumma whe look like a bloodclaat coke head dutty gyal nelly !

4. But honestly speaking shavile needs to look in her self
    And do better. It’s a shame and disgrace you walk and f*** every man weh have likkle hype ,someone needs to talk to you about your sexual activities because you’re too young to be going so hard. What are you a hood slave? Shevile you took your departure from school from you were 13 years old and you has never returned I doubt if you can construct a proper sentence without spell check on your phone, when will you change your slutish lifestyle smh! I pity you because you’re not coming from no good background in johncrow town your family is know as the royal family. You’re know for sleeping with one another man. Shame on you every time yuhe breed yup nayam dem #facts young girl tek yuh time aids rampant a road put a horse & staple pan yuh cemetery hole an keep a likkle remembrance service singing meet me by the river an lay your dead hole to rest because you’re one minute away from endangering your immune system.yup walk an chuss clothes an shoes first pop style pan people an yuh neva look good yet, you really have the nerve fi come pan social media a trace gal fi dem man? Kmft! D gal should a kick out yuH teeth wid yuh one bag a chattinz pan fb. Dunce as f**k your mom needs to buy you a grade one book so you can start from scratch. MY NAME IS ROY I AM A BOY I AM BIG. SHAVILE the half has never been told for 20 years old the milage pan yuh punny larger than the equator if yuh fi calculate the amount a cock weh yuh sick 6 billion square feet, 10 trillion miles, 100 thousand circumference 999 kilogram a cock yuh ten an still caan cool? MI still a ask what kind of pussy yuh have so mek it cool?
    Yuh worst than the tsunami weh destroy new Orleans.

5. Me pitty dis slut shavile she too rude look pon har to go trinidad to sell some pussy an cum bk now a gwan like she a lady u reputation stink a road leave Jody man alone u will never be like Jody stay Inna u lane an wait u turn Das y u go f**k u cousin man fi money u mummah must shame a u gat u is a disgrace to u family if u love money so go look at work no or stay Inna u bar gal ago beat u fi dem man u a go to hard u need fi cut u speed u f**k too much bitch gal we acid u u never ere bout the big A Jay f**k u an run lef u say u hole rub out randy f**k u an say u pussy no av no mileage no lef Inna it man a farign f**k an lef u the married man park u like a reck a truck u nah learn gal cool dung pon the f**king tell Nelly fi go sidung an stop buy out pple argument as u see a man a spend u run go f**k him the devil will f**k u den gal u fi tap it

6. Uno sound sad,siva walk and f**k every gal ,suh awha suh special bout shavile f**k that it offi reach social media, I guess gal pussy good rayyyy Jody u need to go sit down cause a siva a try cool u down down cause u still and hide and f**k the world, that farin man weh u a f**k with , mind uno f**k off siva child off the bed ,cause u know siva will beat the f**k outta youremember u and ur mother f**k the same man, the way how siva can beat beat u up,remember u did want dash weh ur precious son weh u love now,cause u seh u hate siva and tired a the beating ,u a f**k from u a 11 ,and and house just a kind a finish, 1 year shavile f**k with her good pussy and done her house!!good body jody u and ur mother still a store up the dutty drawsss them under the bed???

7. Tash is my friend from way back a tash mek me meet Shavil n mi tell tash say mi no like har vibes she too easy fi trick, shavile is a wicked likkle gal she no partial who fah man she tek. Shavile an tash is cousin everywhere you see tash you see shavile them live really good if shavile willing to talk the truth tash would go to he’ll and back for her long story short. Tash fileing come through an tash man keep send off party fi har shavile was there toe to toe with us after the party tash Say she heading out to finalize some stuff to my surprise shavil decided that she staying back in mobay I didn’t take it for nutn because tash wasn’t saying nutn but to our surprise she had an intention my god the girl stayed back and sex tash man And suck him hood while him video har at the time shavile was dating that young man in the pic. When tash found out that shavile slept with her man she nearly dead that’s when tash went on a rampage and rite those comment under shavil man pics so he can know what was going on because when tash confronted shavile she blocked n delete her asap so tash found a different way to vent by posting on fb.

8. @
    Dwl correction shevel build a one room Jody build a house ! There’s a difference y’all jus bad mind and hurt unu can’t be Jody all the try unu try all the !!! You know nuff fi know say Jody deh farrin to man tho that make u BIGGER MAD!!! SIVA Love Jody bad and every body knows that so take your one fuk and sit your ass down cause siva a dis own it Ana classs shevel say how him fi fuk her and she sell pussy

9. But is not lie she go Trinidad go sell fi true. Shavile is a classless likkle waist gal she frighten fi hype man and big car and is like she no realize say them type a man deh no waah she became har reputation Muckie bad. She hype fi nutn all of a sudden gal get hype fi wah mi no know? Dwl! Mi waah know a who a fool she when she come a pen come do har dutty head a pure hypein dem no ramp fi chat har when she gone how she sell pussy fi likkle or nutn. Shavel no need to pretend we all can see straight through your fake dumn ass. Stop trying to push up in what don’t fit you stay in your mungrel lane and we’ll stay in our barbie lane we don’t want your friendship so stop trying so hard.

10. Quiet roit r watever the f**k u wah name how sheika reach in a this uno love mix ppl no call the gal name and go suck ur rancid mother…u no see the gal dun wid uno a breaton…a weh u know bout the gal bout rancid pussy seems like u live under her pussy r u just wah talk bout ur pussy but a call the gal name uno worried bout sheika thou…gwan fret dem me friend

Leave a Reply to Quiet Riot Cancel reply