GI MI DI SPOIL. ALL KANYE TINK SEH HIM AND KIM A TRAMPLE DI WORLD WID DEM FASHION ..
NEW ORLEANS, Sept 24 (Reuters) – A black teenager was shot dead during an altercation with a black police officer investigating reports of armed males entering an abandoned house in…
DIS IS SATARA DI ONE WHEY DEM SEH ISHAWNA DID FREN…….I MUST SAY SHE HANDLED IT WELL SOCIAL MEDIA WISE..I RESPECT HER FOR NOT ACTING UP ON SOCIAL MEDIA AND…
GUADALAJARA, September 25, 2014 (AFP) – A Mexican federal lawmaker was killed and burned after being abducted in broad daylight, authorities confirmed Wednesday, shocking his ruling party amid government assurances…
tamara goodaz this is the best laugh everrrrrrrrrrrrrrrrrrr that wig that wig that wiiiiiiiiiiigggggggg dwmfl. you are the best looking clown in town. lady do not raise ur hands if…
No man Asafa yuh know a yuh dem did a chat bout ina star whey day say man a look..yes man is you …but it look like yuh like di…
who in their right mind would waste them time and money fe go party in a dis? i rather stay home and sleep.
SHAUNA AND JIGGA NEVA STOP DEH. ALL WHEN PEOPLE THINK IT DID DUN SHE STILL A TAKE HIM UNDA THE QUIET. GONE A HAWAII. HIM SLEEP OVA HER YAAD EVERYNIGHT.PHILLY…
I dont know who dis man is, and yet email send in……..not because unno know a who dat mean we a go know! Mi wann know how come him always…