IS OVER A MONTH NOW SHAWNA STAR LOCK UP..SHE A COME A ROAD OR NOT??
International celebrity Wiz Khalifa’s ex-wife Amber Rose made a recent visit to Trinidad’s carnival a few days ago. Wearing a detailed costume that had all the shenanigans of what Trinidad’s…
Shana you ah open yuh mout like a shark ready fi eat dem prey you ah gwan like you nuh see sash inna 2 year not even one yr since…
DI SENDER SEH DEM KNOW YUH FIGET FI CROP OUT DI TAPE MEASURE…….AND DI TAPE MEASURE OVER DI DOOR IS SURE TO RUN ANY DUPPY NUH MATTER WHA NATION DEM…
You just can’t be this wutliss !! “Catch mon college but look at the fisherman !! Poor dash yes you thief to support him your a girdle hustler we know…
A kanye ppl dem really mek dis as partbhim collection or wah poor baby live in black tho
A 21-YEAR-OLD man from Mpopoma suburb in Bulawayo allegedly raped his 14-year-old cousin and claimed he was possessed by demons. The man (name withheld to protect the victim) appeared before…
When you change things will change Make no mistake my friend, it is only when you change that you will begin to see things changing around you and for you!…
He sure stole it fi true because di black man kris deh wid neatly M.I.A