Met big mouth Stacey nuh stop cuss har mada about tax money on facebook. What is wrong with these people on social media.
Dear Sista Met you really need to know about dis gal TANYA EDWARDS weh deh pan FB a show off expensive clothes n shoes, & her talented footballer son who…
May you have a safe delivery my love
Met yu si diss r**s? These bi*ches have no integrity! Nae ever ah trace ppl . She have di heart fi talk bout hood mek fi suck. I wah fight…
metty bare tings a gaan dung a jukebox. hear sey taurus is preparing to cut from dehso now tru alain. look like sey from alain old tiyad p**y drop inna…
This bald head bitch stealing to wear clothes in dancehall and still look ah mess owe ppl money Breed fi Her madda man b*tch have a sit Take your ass…
Tall boots and tights affair that need fi revise cause when yuh reach certain age, tights fi remain under clothes.. There isa man there in grey tights……………his pose is not…
Met tell this big Sunday morning carrot say she fi pay back the gal r money weh she borrow fi go nursing school n don’t wah pay that the gal…
KONSHENS has donated 100 cases of water to the city of Flint, Michigan, where a corrosive water system has affected thousands of people. The deejay told the Jamaica Observer that…
48 Hours: Six Firearms Seized & Several Arrested Six illegal firearms were taken off the streets by the Police between Friday March 4 and Saturday, March 5. The seizures began…