When you forgot to change your tights but remember to change MAN
This is my ex boyfriend that is a s****, I’m a dancer n from dis bwoy breed mi a bare problems. Him not disowning da child him just a run…
Stylo g ah try bad up dj to play his music try to move to them and end up getting box down in Bodi barber shop on Friday true dem…
Tia for ah pretty gyal unuh mouth stay real bad..hef ever yuh low on funds visit any local cash for gold establishment..dem will mek unuh REAL RICH
Good day pink wall I guess stay bad kady wey caan breed boredom got the best of her for her to be scoping out my IG AT nights. Aren’t u…
Peaches tell Connie she n tony not together a Connie restaurant money she want
Word on the street lando guh the baptist church a ask the pastor fi money fi find a place to live Dem say him go to the church crying asking…
PUT ON A BRA MI LOVE…………DEM STILL NEED HICING
A NUH FEBRUARY 25 YET AND DIS A SEH MAN DONE VOTE AND TING
Two children were among the 37 people who were injured following a shooting incident which resulted in a stampede at the People’s National Party rally in Portia Simpson Miller Square,…