Gaunt and frail, his organs succumbing to the cruelly destructive power of radioactive poisoning, Alexander Litvinenko lay in a London hospital bed in November 2006 and identified the man responsible…
SMADDY MEK AN INSTAGRAM PAGE WID USAIN AND KASI……..APPARENTLY USAIN DID HAVE A NEW GYAL PAN SNAP CHAT AND FINALLY WE GET FI SEE WHICH ONE A USAIN BREDDA KASI…
Hello met and Metters Romie buss yah now….unno member Romie??? Wah seh him buss…. a now him buss… Stacy and Tash A breed fi Romey… Yes Met… But mi a…
GYPTIAN LOVE TO WALK AND BUY CLOTHES LIKE A GIRL…………… SUH A DIS HIM END UP INA
https://www.youtube.com/watch?v=hRSYprihMkE THE MOTHER LEGALLY HAS A RIGHT TO KNOW THAT HER CHILDREN ARE GETTING A HAIRCUT..IF THE FATHER ONLY HAD VISITATION HE HAS TO SPEAK TO HER…YES SHE IS A…
Is who Georgia throw out ina dis bitta bitta cold. A how she can war so.
Good day Met, here is another 1 that should enroll with Misses Graham for remedial spelling classes. They seem has if they’d get along great has classmates because they both…
Hello MET, QUESTION? Is SEXXI DEDE takin ah selfie of har A*S or of di nasty build up dirty grime inna di cornas of har home? KMT mi confuse ennuh…
Nasty bobbette who never ever look good nuh care weh you wear nuh care bout how much surgery u do not a r*ss can fix u Man body rabette robbers…