Families of up to nine people are forced to survive on less than $300 a day in some inner-city communities, a Jamaica Observer probe has shown. These families are usually…
Hi My name is David and am from montego bag jamaica .i Been a relationship for a couple of years now and am some what happy..am suppose to get married…
2016 a go be di year we bun out n break up all folly grung!! Now this a the hieghts of wicked hyprocracy n a histrie dis a guh mek….
Sooooo all this time these dumb bitches been wearing a slip for a dress. And is not a “slip dress”. Is a damn slip. Smh. Dem nuff till dem cyaan…
At the rate you going di only place u aguh see ah south side ghetto slumz Jamaica murder capitol
So After Lesbian Stacy tek Musso £3500 surgery money .. Musso finally hold her and beat out her crawny r** a westend… Stacy go mek d English youth wah name…
So siva get up everyday pon Instagram and a hype up bout clothes and shoes and don’t own nothing more to him name! Siva u can’t trick nobody again cause…
I met upon this old man in a wheelchair doing some bushing work in the sun hot.I was inspired that at his age n in his condition he was still…
Mi not even a go seh nothing else cause is a waste a time