Met sii if yo can get sum milk dash inna dah bowl a porridge yah fi mi deh on “therealkrissii” aka KRISSII I was in a store the other day…
SENDER;-Met yuh nuh see Corrie nah hide seh him a battyman. Look at the picture you could see a man reflection
SENDER;-What a contrast. ..best usain has ever looked so clean stamp Worse shelly ever look where’s her bra?tacky much n the pants suit was too risqué
Kanisha need fi leave the girl alone cuz after the boy disgrace har like dawg pon SM she a post him up now an a stalk the girl. This is…
Just found this to be odd Why is vershon Baby mother still Crying over a child she has in her possession…. SO I find it funny that after Vershon takes…
Kerry just a cry out fi help, it really sad from white lef har she start this attention seeking shit pon social media. It sick mi stomach fi watch this…
Met check out the comment from the “Director of the Terrace Bar and Grill” a tag the next one unda Aneka pic. Poor Denque
Met me need this girl from Spain name Rabia Danne File. She is a big BBC liad gyal & somebody need fi expose her. Mi hear seh She & Di…
WHO IS THIS GIRL BOBETTE SAH TODAY SHE HOTTER DAN
CONGRATULATIONS PAULISHAAAAAAAAAAA