Toni-ann a full time nw u sekkle dwn n stop force up inna plp relationship… U is not a ugly person… Fi a liklle gyal yuh head GIDDY bad Yuh…
SENDER;-The 2 a dem a try rope in kwesi
Mika weh walk and f**k like dog Ina Bree k top uno need fi stop cause un a sleep with all different kinda man a night time gyal like un…
SENDER 1-Hi lady u never go Jamaica yet who u think u fooling everybody knw a u and samgotti a f**k so stop it plz cause its not him alone…
BUT YUH FIT IN WID DI BATTEYMAN DEM CAUSE WHEN DI GIRL RUN YUH DUNG YUH RUN IN FASSS AND NEVA COME BACK OUT
The St James police have asked entertainer Tommy Lee Sparta to turn himself in for questioning. It is not the first time that the artiste, whose real name is Leroy…
Hampton principal attended court to support wife of pastor on sex charge KINGSTON, Jamaica – Heather Murray, principal of the Hampton School in St Elizabeth, on Thursday sought to set…
Cuba signs first exports to US in half a century Handout picture released by www.cubadebate.cu showing the president of the US company Coabana Trading LLC, attorney Scott Gilbert (Centre), and…
Pastor strip female congregants, pour cooking oil and rape them Fresh sex details have emerged on how a pastor with By Grace Ministries, Onbert Mapfumo who impregnated a married congregant…