3 POLICE SHARE 5K FI NUH LOCK OFF DANCE

Dear Met‎,

As u might have been aware I couldn’t get no decent sleep recently‎ n one particular night it was awful becuz they had a Sound system blaring right across my house.Apart from the house shaking n me searching for concrete nails n hammer fi nailed down di bed foots,the songs n the selector were annoying. I can honestly say I didn’t call the police but when they came at abt 2am ish,i opened my bible n say a psalms of thanks!I actually went outside just to see the spectacle of dem shutting it down but it was not to be.

JCF
I later found out the promoter gave the 3 cops $5000 from my bartender chick fren who paid dem!!Unno see how corruption rampant cuz how di 3 a dem licky licky cops‎ a go mek dat stretch fi buy anything of significance??In all fairness I catch a good break when the selector was changed n Trust me Met a One bag a things him gwaan wid pon di mike!!The selector pull up the Alkaslime song Champion boy n just start throw pure word! Him say ” some a unno a talk bout champion n can’t even fill out a simple form!!unno deh a western union a ask the security guard fi fill out di paper fi collect unno Scamma money!” Unno girl can’t champion unno pickney homework but unno Inna dance!” So him did Inna him ackee n di vibes did a gwaan crazy good that all me start enjoy di jugglings.The most outrageous thing I’ve ever heard said Inna dance ever was said by him as he introduced a kartel song…babylon say jail 4 me but the judge say bail 4 me!

Apparently his young son killed a lady downtown recently.He run a handcart he was pushing over her foot, she argued with him n left n go in a wholesale.The yute stabbed up the woman Inna her back enuh Met n kill her! Anywayzee so Selector Goldfinger roared on the mike” all a who a talk must know me son must come a road!! Me have 3 bank books fi done n whole heap more show line up so mi money must make fi bring him a road…kartel wha yuh say!!!The crowd went wild!!!!

I keep telling yall unno must believe Inna GOD cuz di dance lock down shortly after n me get Lil sleep.Might as well I tell unno cuz unno woulda never guess why it shut down. Selector Goldfinger was introducing a Kartel song bout never eff bottom or suck tun tun! Goldfinger said “Alla di gangster dem put up ur hand ‎if no gal can’t call ur name pon bowings,no never ever raayyyyyeee!!!

Met I kid u not apparently a man a put up him hand n his woman beside him draw it down in front the whole dance n ppl start giggle n she pull down him left hand n him sock it to her with his right hand!! So fight bruk n pure things cuz di girl’s brotha rush in n di yute fren dem draw fi bottle.Everybody take cover n some run out di party lawn! I was able to get some sleep. Clearly the woman wrong fi do that to her man don’t it Met??

Signed
#Realchampionboy

15 thoughts on “3 POLICE SHARE 5K FI NUH LOCK OFF DANCE

1. Foolish…Dancehall music ah fight against it owna self…gone are the golden days of dancehall….the shit it promotes is vile…just how Jamaica get vile….the current state of Jamaica and the modern ghetto people mindset has alot to do with what the music is promoting…and I love dancehall…. But I can’t relate to it anymore BC I’m not a criminal nor am I keen on the degradation of women….that’s why I love my old school dancehall 80’s to early 2000’s …and I’m only 30 so nuh badda blame it pan mi age…mi still young!

1. Its good to hear it from the other side, he’s not fighting against dancehall, if he cant sleep he cant sleep! Not everybody bleaches at nights and then do nothing the next day some people have busy days to take on and need rest, what if they were to say dancehall people are fighting against them??

2. Sender yu mek mi a kin ova :cendol :cendol dwfl… Love it.. Keep sending in more stories.. All now mi still deading to baxide…but still mi nuh wrong di gal call out him raaas yes, a suh dem love hide and nyam

3. That kind of behavior, Jamaica will never change. Some a dem dunce, dem rude, dem hypocritical, dem lickie lickie dem intolerant, dem LIE – cause no lie one di patrons a lie mek di dance finally end and oh lest i fail to mention EVIL, cause promoter son deh a prison over a mere disagreement. SMH!

1. Met, a we writer this wid the fighting/sexing neighbors and loud music story?

If a him…him did owe we a update to one a de story dem.