MORE DETAILS ON THE SEAVIEW MURDER

So Met this is what i found out. So i was curious as to what really happen between Kemar and Jahshawn because they were friends so i ask the man them that was there what happen. I was told that inna last year Jahshawn and Jay Icon hire Kemar taxi to go page icon bredda.
kem-Optimized

When Kemar drop dem off and waiting him hear some gun shot a come from the yard i hear Kemar drive off and left Jahshawn and Icon because he said him no want them kill nobody and get him mix up. When Jahshawn go back a Seaview him cuss Kemar and tell him say him must kill him, so Kemar reported it and police question Jahshawn so they dont talk from that time. Fast forward to saturday the 16th of January, Jahshawn stop a Kemar mother shop and buy a bag juice the mother say Jahshawn say to her me must kill you son, Sandra(Kemar mother) say to him you guys were friends what ever the situation i am sure unnu can work it out.
jah

Jahshawn drink the bag juice and throw it in Kemar Yard, Kemar turn to him and say “yow over ya so ano garbage heap” big argument start and dem tell each other bout dem mother Jahshawn rush him and stab him inna him chest several times. Met thats not what hurt when me ask so unnu as man sit there and watch this. is the woman them alone a cry stop and done. Now to see the man Them Facebook post you would wonder why dem never stop it.
DDD-Optimized

DD-Optimized

26 thoughts on “MORE DETAILS ON THE SEAVIEW MURDER

1. Mi only glad him did tell Di mother him plans to cause none of these so called friends really care. Mother don’t be afraid to stand up for justice for your decent hardworking son! Who lost his life because he refused to be a part of whatever Jay Icon and this batty face bwoy were trying to get him involved in.

2. WTF!! Met mi just like up Jahshawn pics on IG . Bare pics with him and JIcon. TF! What type a foolishness that. Heard from good source that his career was about to take off. How people fi so foolish dem muss coulda calm dem dung.

3. Jay I can’t get a good color nuh matter how much mi bleach. Needs to be questioned about his connection to this cuz I don’t believe that this iron balloon would do anything with his financeee’s approval. Jay betta watch him back wen him gi yard cuz dem f**kery nah go sit well wid ppl worse if a good yute. RIP to the victim.

4. Gm, now this sounds like the story, I hope dem lock him up, so jay ah badman in a Jamaica only? Lool

R.I.P young man

5. Apple my darling dearest look in the camera,look in the mirror….Get out NOW,i fear for ur safety princess!!!plzzzzzzzzzzz I would cry a ocean if anything was to happen to even the hair pon ur chiny chin chin!!!!

6. I know there more to the story than just a bag juice bag…all I can say my Jamaican people be careful of the friends u keep…May his soul rest in peace…the bleach out ONE weh a dash weh money fi get a full clip inna him face fi even take the youth taxi gu du that..if him have so much money y him neva buy a car du his dirty works then get rid of it..tell yu bout them wanna be bleach out gangster

7. There is two sides to a story people dnt always believe what u read if it was the other way around what would people say if it was jah Shawn that die what would people say every body talking y didn’t they stop the fight but the society that we all live in e if people dnt like u they give u basket to carry water they all full of bull shit they laugh with u and behind u they kill u it’s the world we live in full of bad mind

1. Yuh sound like yuh full a bad mind to or yah suck faggot ass Jahshawn’s dick…. You gone say what if he had died, he’s not the one dead. He’s the criminal…. F**k outta hear with that bullshit

8. Ppl love to talk weh dem nuh know nuhting bout dont put j icon in a this cause di man nuh know nuhting weh gwan jah shawn an kemar catch up over a domestic metter jah shwan drop di bag juice bag yah which him an kemar is not friend but member seh a road side dont him never fling it on him dont kemar a good youth an we ago miss him bad bad jah shawn should a juss think cause him juss ago see likkle lite an fuk it up all some a dem ppl yah pon this pink wall a chat a bagga f**kery bout friend could a phat weh di man dem a fight nuh man never up deh di man dem did a keep a party dat day an did a get di place together

9. Anonymous, now that start to make some sence kamar is a good youth but on that night him wasn’t as good as some people put it , it take two to fight , I heard that kamar was the aggressor .

10. Some a oonu fi go suck out oonu mada n go look a life bout oonu deh yah a chat up a bagga things Kemar dun dead n gone suh wa oonu a say nah mek di Matta nuh betta a must sum low life johncrow ppl a comment all a dis.Oonu commi like a big load a shit oonu guh up back unda oonu sour mada.

11. Oonu guh skyjuice oonu mada a mus sum low life johncrow ppl a comment dem sumn yah. Kemar dun dead n gone already suh nuttin weh oonu a bloodclaat chat say nah go bring him bk oonu commi like a big load a shit oonu guh look a life mon n leave ppl business alone a suda oonu weh deh yah so a write dem comment yah dead.JahShawn cuda dead to oonu nah look pan dat a always three side to a story di two ppl dem story n di truth. Guh suck out oonu mada

12. Kemar Kemar may is soul rest in peace but every one giving their saying as far as I c it y did they not stop the fight jah Shawn taught he had friend in seaview but it was pure enemies only when u is sick and in trouble u c u true friends that’s y Bob Marley song will never die SOME WILL EAT AND WITHU AND BEHIND THEM SU SU PON U he is not a mad man to just c a man and stab him well I give my say and who dnt like it I dnt care u all can bash and say what u all want to say but this is freedom of speech

13. The video that is bobo posted he must remember that he was the biggest killer in seaview and that they did hold him a country fi murder a nuff mother a ball fi them son whey bobo kill and run whey go farren pick the beam out a u eye first cause every body know that bobo a murderer

14. A suh seaview stay carry go bring come di two youth dem a good youth rip kemar jah shawn juss gwan bill unuh juss mek di devil get over unuh dat day an it cost a life an a career jah know star big up j icon real youth to. some ppl juss nuh like jah shawn lone time an happy fi this mi know di youth never mean fi kill him but such is life over f**kery

15. BoBo bruk n hungry like dog him nah live nuh life a farin everybody business him inna every likkle thing weh gwaan a cview him inna. Who d f**k is BoBo? Nobody.Him fi guh tek care a him hungry belly family dem Bobo a bowcat bagga pussy him nyam all batty him lick out. Bout him a mek video a put pan Facebook bcz him want a 1 min a fame. Him fi memba say him mek ppl dead already to. Suh who d f**k him b fi a judge another murderer like himself. Bobo fi memba say all man a foreign him have a f**k out him batty. Bobo yaa nuh man yaa one big pussy gal

16. So people look at it jah Shawn is all about music every Bady a seaview know that , then just envy the youth because him have him career about to take off , kamar is not a good youth as people seh , him mother puport a lot of slackness , jah Shawn went to her to complain about her son and she run the man from her gate , and then a tell lie bout the man threaten her son , woman you need to go repent because you support a lot of f**kery

17. Jah Shawn defend him self in self defense , and when the youth come a road unu can’t do the youth notten . Mi vex how unu want the youth go a prison good over evil

18. Oh so Jahshawn is an angel and was passing through when Seaview bad mind people hold Kemar and mek him stab up himself and say a ninja turtle do it? Ok. @Mutual person Go lick off Jicon shit off a Jahshawn cocky and him cum outta him batty ca yuh come over yah a gwaan like nobody frighten fi yuh. I want the same man weh yah defend come from prison and kill you same one or somebody close to yuh, hear how yuh a gwaan an a only suck yuh use to suck Jahshawn hood? And yuh nuh expect the youth mother fi talk? when yuh get a chance fi come up fi some air outta Jahshawn bottom can I interest you in an education?

19. F**k off cause I know that’s bad mind talking kemar is an earth angel may is soul rest in peace with god bless u hear u talking u is a good cock suker and batty washer but leave all vengeance to god u know that it was two persons fighting y dnt someone part the fight but I guess u is an Angel not every one is like u cocky goggler