50 AND DI FAKE MONEY

13 thoughts on “50 AND DI FAKE MONEY

1. Him and a certain smaddy wi know wah did deh pan Kat walk yestiday don’t know when fi stop chile, is a disease wah dem nuh want treatment fah or it cannot be treated.

2. Met is GOOOOOD fi him..me used to follow him pan ig an when me see say him file bankruptcy me wonda how him file an say him bruk but everyday him a post money…him all post a pic wid money spelling out the work BROKE..him deserve everything coming to him and more..dem artist constantly plastering social media wid money and flaunting but file bankruptcy..dem fi lef dat to ppl like we weh struggling..now him deh pan ig a bawl…Fiddy go siddung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. WELL HIM F**K IF THE SS AND TREASURY DEPT ASK HIM TO PRODUCE THOSE FAKE MONEY PON HIM GRAM!! SO LET HIM KEEP TALKING HIS SHIT ON I.G

4. Judge claim the system haffi seem like it’s working. This is only an issue with thug rappers and blacks are gaming the system. Everybody else can game it and walk away wid millions.

5. Isn’t secret service the guys who protect the presidents and their families?
    Why would they care about 50cent when there are dozens of agencies to deal with stuff like this?

1. wid fiddy u never know chile, maybe him gi did gi potus some a dah “fake” money? or him try pass himself off as President a summn? who knows… :ngakak:ngakak :ngakak

6. This has nothing to do with him being black or a rapper. He owes money in two lawsuits and declared bankruptcy but is flossing on IG. He also posts quite a large sum of money so of course if he says its counterfeit that raises the question of where he got it. He has no one to blame but himself in this situation.

7. Real jackass between him n Kanye pure mad ppl dey pon ig is like all when di sign a say stop n a flash big brite n red dem fool ya just keep going like its a green light. God go wid dem di government is no joke.