RAZOR DEM SEH YUH WIFE CLOTHES WERE DAMAGED

Hi met
So I went to mi friend razor damage(from damage control)party in a brooklyn last Saturday nah lie the party did shot and as usual being the fashion icon him is him guh hard and clean..but my concern is him first lady I don’t care what a soul want seh she never stay good I don’t know what that she did have on fi av a man like razor yuh affi always match up and guh clean to, plus a nuh like u a baby mother or girlfriend innuh you a wife and first lady mi hear. suh yuh should have look Lil better mi dare..nuff hot clothes deh a new York innuh…she look like one dress maker patch up sumn,First lady look like the worst lady Inna the party but big up yuh self mi fren razor yuh need fi shop fi yuh first lady..unu be the judge and don’t be a hypocrite worse she love gwaan hype yuh shud a make it benown..hehe mi just a dash it how mi see it.

IMG-20150716-WA0003NLB_6004-70507-800-800-100-rd-255-255-255

0 thoughts on “RAZOR DEM SEH YUH WIFE CLOTHES WERE DAMAGED

1. Look like she couldnt get har size in d skirt and get a dressmekka to patch in di a piece a black lace fi widen di skirt
    Odda dan dat it would b a cute simple outfit…not sure if its for a bashment party

1. definitely thats how it seems but if that was the case why not get the same color of the skirt??? some people just dont have the gift of putting things together .. in their head it looks fine but not to the public … it aint the worst outfit but for a big party NO …

1. Betta she did buy TWO a di same skirt and put dem 2gedda. It would come off much betta. I’ve done dat before when mi want a diff look

2. AND I AM GOING TO COMPLETELY DISREGARD THE FACT THAT SHE IS WEARING PINK EYE LASHES!!!! IS SHE SERIOUS????

3. She look a hot mess razor should of dress her cause he can dress , I guess she not learning anything from him smh she was the worst dress in the party

4. Facts still remain she still him woman and who ever send this in is jealous. The man nah Lef him gud gud woman.

5. But Razor must see har before dem leave the house so obviously him don’t mind. That’s why nuff gyal run in an tink dem can tek a gyal man…because in their eyes….the woman nuh look good an dem look better. She probably comfortable in what she have on. Dats why nuff a dem go teef and sell dem body fi wear certain tings….because ppl mek dem feel like if dem nuh dress a certain way or wear a certain ting….den u naw say nutten.

6. Bitches will always hate, irrelevant people, she muss do something that’s hurting the person r people who send this in so them post dis but this is the least u all can do, go find a work to do only thing in u all head is party like party can carry u go nuh where and watch weh people ah wear.. she ah mad uno..

7. Dat nuh look like no wife or first lady a one rass side chick dat wid da outfit deh. Sorry but a betta she did stay home wid her pink lash dem. DWRL no my girl da outfit dey tun down. But him wrong to him can’t spend only pon himself him need fi spend pon da so call wife to. Dat nuh mek it.

8. me nuh know are but it donnnnnnnnnnnnnnnnnt look good! wtf! new York go so much cheap boutique with nice clothes so she cuda get something better. mi wah fight fat pink eyelash!!! hissssssssssssssssss

9. At least Shi nah walk and call every man inna dance hall her bredda like dat F**k out dance hall bitch weh caan get nobody fi wifey har up wid har shit pit mouth Unnu need fi get a life smfh