nasty Simone you clean out you dutty closet yet bout you need to take a vacation. A Farrin you wa go Fi tek chantal man. A want she and her two big gyal beat you rass. You is a whore undercover. You licky licky whey you a heng on pon ppl man. Look how long the man no come Ja and live a farrin wid him woman bout you and him deh 17 years. him cyah help you buy two ply board. All you a man clown. Two piece a poop ina frighten you. Go tek you vacation yah f**king idiot a wah him next baby mother ️beat you rass when you go her mother yaad go look Fi you friend Pat. Ole nastines
This lady and the closet and the man foot mek the pink wall already dont it met?
Exactly! A wonda if the sender sleep from them time til now, as you say the man deh farrin and the woman deh yard so why she a cause you so much headache. Lady yuh vacation plans a cause vexation. Sender so people really are ruin dem Pickney fi help fight ova man? Where they do that at?
Dutty bitch this is the third time u put up my sister .if yuh so f**king hurt y the f**k u nuh go BEAT har for your friend..mi sista take anybody man yuh want take cause man short a road..
Low life bitch go and suck out your mother..if I know who is u
I will have a man come pUT one inna your mother f**king head…
Leave my sis alone if yuh knw what will happen..all a we come on this earth to take man…
Bitch yuh need to go wash your dutty pussy…all a we have to start from somewhere.big nuh good gal…MI sis f**k all yuh want f**k..
Shut the f**k up you deh a Farrin and can’t fix up the dead leff house. I see bitchyness runs in the family. Sakia you life sad.
Nobody nuh jealous affi u closet Simone.
Nastiness send them me right ina you backyard dutty Kel. You sis a brag a tek ppl man
Yes orphia take Weh uself of fb keep your mouth and legs close bout you a bawl over ppl man. Village whore
Nasty Simone a maxine baby fadA you a tek. Bloodclaat a see why Devon lef you. You sneaky bad to bloodclaat. Look how long shortman no come jamaica and you go Farrin go f**k him and you know his children mothers. Orphia you a really slut dog