You can tell la Lewis and him woman to leave the people them father dead left house after the incident on Facebook him put on a bigger lock on the gate nobody can’t go in him to get a court date to leave but him say no judge can’t let him leave him giving the man son weed to intimidate him to let him.La Lewis all paint out the people them wall white like snow just to say his part of the yard is clean
What a man determine to take away people place when him call the police them say him can’t rent people place and block off the place him say him a pay him rent so he can do anything the rent he is paying is $3000J
Is he a hoarder?
What a heap a barrel.$3000 and caan pay. Well him a make believe celebrity suh him a make believe tenant sed way.
This is sooo not true. Everybody know the queen did hook him up with a house close to Vale Royal
Valay Royale Cindy
Maybe the state of the place is why he always seem to be eating on the road in his video’s. He is really a certifiable individual with a Degree of Mental Incapacitation and a Master’s in Delusions of Grandeur.
Royal…..yu gwine tek di French course nex month? Maybe if him deh deh yu can ask if the Queen evicted him.
A which part dat…wharf????
Which part you see wharf look so?
Wharf have regulations and maintenance…
Met, nuff JAMAICANS clean a road and live in a condemn yard… foreign ones included.
Me wan know if a de juice barrel dem dat :travel :hammer
LA Lewis name still a get call up? Shit…….. I thought this showoff hyped-up nigga got a lifetime ban from everywhere – yes I said everywhere, including the media.
la lewis make me laff when him talk, him lie and bossey bad,so me take him fi one big joke love to see him eat and kack off the finger dem and talk how the 7 star rich,so this is not surprising because him only rich in him mind.