LA LEWIS IS ONLY 3K YUH PAYING COME OUT DI PEOPLE DEM PLACE

You can tell la Lewis and him woman to leave the people them father dead left house after the incident on Facebook him put on a bigger lock on the gate nobody can’t go in him to get a court date to leave but him say no judge can’t let him leave him giving the man son weed to intimidate him to let him.La Lewis all paint out the people them wall white like snow just to say his part of the yard is clean

What a man determine to take away people place when him call the police them say him can’t rent people place and block off the place him say him a pay him rent so he can do anything the rent he is paying is $3000J

14407807_1176842292379104_2131200371_o

14423674_1176842629045737_1893420491_o

14446377_1176843172379016_298076825_o

14446408_1176843135712353_1321018988_o

14453874_1176842915712375_1450610246_o

14453966_1176842152379118_2029068792_o

14454102_1176843295712337_1651255237_o

14455806_1176842865712380_832338743_o

14456746_1176842775712389_1629785761_o

14466440_1176842829045717_1876169002_o

10 thoughts on “LA LEWIS IS ONLY 3K YUH PAYING COME OUT DI PEOPLE DEM PLACE

1. Maybe the state of the place is why he always seem to be eating on the road in his video’s. He is really a certifiable individual with a Degree of Mental Incapacitation and a Master’s in Delusions of Grandeur.

1. Which part you see wharf look so?
      Wharf have regulations and maintenance…

Met, nuff JAMAICANS clean a road and live in a condemn yard… foreign ones included.

Me wan know if a de juice barrel dem dat :travel :hammer

2. la lewis make me laff when him talk, him lie and bossey bad,so me take him fi one big joke love to see him eat and kack off the finger dem and talk how the 7 star rich,so this is not surprising because him only rich in him mind.

Leave a Reply to Little Willy Cancel reply