Met I don’t know how woman can go out inna public with dave. He was all over BRT with a new browning, how much woman that man have so. she must not have no sense or is a uptown girl weh nuh know bout these dancehall man because she would think twice fi mek people see her out with dave. anyone have a picture of her, is she his babymada. I hear he have a young babymada who live out of town and has a daughter for him it may be she.
mi know this did a go reach pan ya, good gad uno cyan give the man a break. bloodclaat
Mi did know this did a go post. Unu bad eeh
Lol…lard how you one so concern about the new woman. You sound hurt
THE MAN SWITCH IT UP ON UNU BLOUSE AND SKIRT BUT HOW YOU SO CONCERN THAT YOU A ASK FI PICTURE OF THE GIRL MEK YOU NEVER GO ASK HER FI ONE. YOU NOT NICE YOU RUDE. THE MAN A HURT UP UNU HEAD EEH A MUS A GAL HIM NEVER DID A LOOK PAN SEND THIS IN.
This sound like is a person hear say him deh deh wid a gal and a send in story fi try find out who the girl is. read the thing properly. she a say him deh deh wid a browning but it look like a only that information she get so she a try find out if is a babymother and a try bilittle the man fi try run the catty.
He done with Sharon ?? Omg
Mi fren run come look here. Wat did I tell you, them man yah cannot be trusted
Sharon was never the man right out woman, she get f**k here and there just like the other bitches mi never see the man a road wid Sharon.
when them here people latch on to smaddy name them don’t come off at all. how you a watch the man life so, a must a gal this who fa head a hurt up
How many Dave Clans, are there? Someone stated in a old post that Dave class died in 2006..
Anonymous
on August 5, 2015 at 10:50 am – Reply
The march pen man dem kill Dave clans from 2006. If teacha set up Biulbie him would a dead long time. Most of these stuff not true. You got some good info tho. Fox nuh bad like that. Rip rodrick aka short man.
A 2 Dave clans a change this one change him name to Dave clans though when the original Dave clans drop out.
sound Like a jealous bitch
the girl look like a destent quite girl she no look like him usual ray ray
Anybody with any information in the new chick? I hear she a very pretty sexy girl dem say she no look Jamaican. A Wah Dave dun with Jamaican girls
Nah go lie, She a cute girl fi true but as mi say either she don’t know bout him or she stupid
The girl a mad uno
Gwan speculate. I know the girl and if unu did know her a that time unu would go mad and stop talking shit.
So give us the story pan de new Catty no man
Girl a mad unu eh