DAVE CLANS UP AND RUNNING A BRT

maleblinitem

Met I don’t know how woman can go out inna public with dave. He was all over BRT with a new browning, how much woman that man have so. she must not have no sense or is a uptown girl weh nuh know bout these dancehall man because she would think twice fi mek people see her out with dave. anyone have a picture of her, is she his babymada. I hear he have a young babymada who live out of town and has a daughter for him it may be she.

19 thoughts on “DAVE CLANS UP AND RUNNING A BRT

1. THE MAN SWITCH IT UP ON UNU BLOUSE AND SKIRT BUT HOW YOU SO CONCERN THAT YOU A ASK FI PICTURE OF THE GIRL MEK YOU NEVER GO ASK HER FI ONE. YOU NOT NICE YOU RUDE. THE MAN A HURT UP UNU HEAD EEH A MUS A GAL HIM NEVER DID A LOOK PAN SEND THIS IN.

2. This sound like is a person hear say him deh deh wid a gal and a send in story fi try find out who the girl is. read the thing properly. she a say him deh deh wid a browning but it look like a only that information she get so she a try find out if is a babymother and a try bilittle the man fi try run the catty.

3. Sharon was never the man right out woman, she get f**k here and there just like the other bitches mi never see the man a road wid Sharon.

4. when them here people latch on to smaddy name them don’t come off at all. how you a watch the man life so, a must a gal this who fa head a hurt up

5. How many Dave Clans, are there? Someone stated in a old post that Dave class died in 2006..

Anonymous
    on August 5, 2015 at 10:50 am – Reply

The march pen man dem kill Dave clans from 2006. If teacha set up Biulbie him would a dead long time. Most of these stuff not true. You got some good info tho. Fox nuh bad like that. Rip rodrick aka short man.

6. A 2 Dave clans a change this one change him name to Dave clans though when the original Dave clans drop out.

7. Anybody with any information in the new chick? I hear she a very pretty sexy girl dem say she no look Jamaican. A Wah Dave dun with Jamaican girls