Mi take Lincoln 3dot phone when him
Gone to the bathroom and mi find a video of the Dutty bowy Lincoln 3dot f**g a 17 year old stripper from taboo.
**3DOT ALL WHEN YUH FINGER INA DI GIRL MOUTH YUH A GROAN..FI A MAN YUH MEK A WHOLE HEAP A NOISE DEH DOE AND WAA EAT OFF DI GIRL FACE…GUH DEH 3DOT**
Hahahah a this nice!!!
:matabelo Met pleasee let it gooo
Why is there 17 year olds working in a strip club ??? I hope they raid it and shut it down.
Lincoln f**k anything….17 and inna club is a seriously sad life though!!! But according to everybody dem a win!
Shattered :sorry 3dot I have just deleted Feel#,that was a good song but you blew it all away. :najis so disappointed please to do better. :tkp #teenager#stripclub #underage#boilywillsoonshowup #stop kissing #nasty# so done
One screenshot? Gi wi more!
Unnu surprised? Him always a talk bout sex!!
Mi neva know seh man have feelings ina dem finga cause when di girl swallow him finger him ketch seizure
Met mi hate yu lol no I’m weakkkkkkkkkk
Me woulda like know ah wahra wrang wid di man a mek nuff noise??? Nuh falla Met yaa clicky clicky, bawl out when di tings swweeeeeeettttt!!!!!!
Him nature ina him finger
hahahaha me hate yuh to Met!!! :ngakak
Mi say mi know one man whey gwaan so eno mi all haffi a cover the bredda mouth eno moaning n groaning caaa done smh mi did have to ask him kindly to stop di noise cause di neighbors did not have to know every single time we did it smh a wah so dem super sensitive?????
Too* :ngakak
Damn you never know this man was like this, freaky a** hell wow and having intercourse with a 17 year old, he has no decency about him at all… smdh
Aint mo stripper its The girl name STARR
I agree
Met don’t duh mi dat,itsunami 20° weh mi deh mi nearly piss mi self to rassssss. Weh yuh say? Him catch seizure?
Typo: *it’s