EMPRESS PAN DI PROWL AGEN

10 thoughts on “EMPRESS PAN DI PROWL AGEN

1. Mi like da white gal yah, she help prove seh nuff a dem “artiste” yah licky licky, frighten fi colour and will tek up anything!

2. Yuh know the biggest difference between yard gal and white gal. Yard gal don’t know how fi left man all when the man dem nuh want dem them will sit around and wait for that nigga to leave instead. White gal siddung inna dem face and seh next!

3. Big waste gal lmaooo.. go ja go spend off har money pon lee chin from oxycleen crew.. and as she gone back a foreign suh him start look di next victim fi use.. lmaoo no sah dem gal yah fool essi.. every second she leff har pitney dem gone to different different man a jamaica.. dem nuh wah u my girl dem just wah seh dem f**k a whitey… Its the talk in jamaica dem seh lets see who ago f**k u next lmaooo… one thing she love f**k though.. from yard and abroad she full a man.. mi nuh think har pussy have no wall and abidance city

4. I hate when y’all say a person f**k so much and don’t have walls. Firstly if babies come out of vaginas I’m sure no size penis can done it secondly a vagina is a muscle it’s gonna take more than penis fi done it. Some may be looser than others but that’s all.

1. And some a dem who a talk all GI birth naturally to all five pickney suh mi would luv fi know how Dem stay. Some of these insulting talk is di woman hating man dem teck it up from.

5. Any muscle in the body can get worn out without proper maintenance so continue f**king like yuh hear seh f**k Trump is going to ban it and see if yuh pu$$y nuh tun drive through.