MI WUDDA BEX TUH

DI GIRL WEAR A DRESS GO A HAR BABY FATHER FUNERAL………HAR COUSIN TEEF DI DRESS AND WELL A POSE OFF INA IT PAN FACEBOOK AS USUAL

4 thoughts on “MI WUDDA BEX TUH

1. Although mi nuh think dat a funeral dress….mi fully understand what she mean! Di dress sentimental and fi kno har own cousin thief it and a wear fi go party is a shame!

2. This is an epidemic in Jamaica. Man my little cousin stole one of my moms necklace her late husband gave her. Now that he’s dead she talks about it even more. She’s still hurt after all these years. They don’t understand that sometimes simple clothes have meaning. Things my man buy me is never up for grabs but dem grab it anyway. It really piss me off.

Seriously though, I hope you wore a cami under that dress cuz that is not funeral attire for future reference.

3. A suh dutty ratty stay always a theif the gal cloths and seh a the gal gi har mi sorry fi har cause shi nah get no more cloths fr the gal fi har pickney shi theif milk outa coffee