bloodcloth this one nice but that gal diva a Bronx bike every man in a dancehalll get a ride shame on you bald head if your dick stand up for something like that and money train you can do better a lot of you guy making yourself look bad f**king these ugly ass girl look at her when she looking at you her eye look like she is looking north and u are south lol and brando is what u are telling these female that’s why they can write things up on social media…
Diva u need to clean her mouth f**k like dog Bronx f**k house dive the man no want u him say a suck u suck in wood in him car and cum in your mouth my god u have two kids u need if go work try get them back from your mother government give to your Mother to take care of them f**k box diva get a life stop walk and dog out yourself from school u just f**k soo all in school bathroom u f**k done the place u learn f**k house
Bronx garbage pan.. Unno see har yeye dem cross bad bad and she a wear lashes lmaoooo a weak no sah… Gal come in like a gym every man gi har a work out.. And dis pussy stay burning every second she over Jacobi hospital fi std.. Any man f**k dat is very desperate… Gal dirty bad… Bout yuh happy gal u sad inna real life… A same thing one a di balla youth dem did come up from jamaica n a play a game a evadner school n same day she meet di boy she f**k him den wah gi di man di belly gal u find out who di pitney father is yet.. raffle pussy gal..
Har fren dora dem tun big fren now big pussy hide n fuck dora undercover dora yuh love likes.yuh love ran in pan ppl true yuh can get free ride nasty fucky fucky yuh n yuh fren mek one dutty diva yuh nuh done fuck yet gal a fuck from back inna di dayz yuh fi rest yuh pussy yuh n yuh fren big hole dora suck cocky dora she nuh stop chat diva shame n a act like she like di gal no sah ppl wicked bad
This man a middle aged balding pot belly wah all the fuss over him need to go see the gym
Brandon fix him rotten teeth Inna the front and him mouth yet
Oh gosh she miss shame. She happy and him mad say she happy. Ole bish!
diva too f**ky f**ky and wah front page position is not him alone if all the man dem come forward met is a wholeeeeeee heap
HIM don’t have a lot of choices HIM stay bad like with him nasty self look pon HIM too belly big like them tie him too f**king licky licky!!
Diva a whore f**k every man in dance hall att trees she f**k bald head ravers fr mt Vernon money train the list goes on
Money Train a good yute still
bloodcloth this one nice but that gal diva a Bronx bike every man in a dancehalll get a ride shame on you bald head if your dick stand up for something like that and money train you can do better a lot of you guy making yourself look bad f**king these ugly ass girl look at her when she looking at you her eye look like she is looking north and u are south lol and brando is what u are telling these female that’s why they can write things up on social media…
THIS UGLY MAN AGAIN!!!!!!!!!!CHO…….
Diva u need to clean her mouth f**k like dog Bronx f**k house dive the man no want u him say a suck u suck in wood in him car and cum in your mouth my god u have two kids u need if go work try get them back from your mother government give to your Mother to take care of them f**k box diva get a life stop walk and dog out yourself from school u just f**k soo all in school bathroom u f**k done the place u learn f**k house
Bronx garbage pan.. Unno see har yeye dem cross bad bad and she a wear lashes lmaoooo a weak no sah… Gal come in like a gym every man gi har a work out.. And dis pussy stay burning every second she over Jacobi hospital fi std.. Any man f**k dat is very desperate… Gal dirty bad… Bout yuh happy gal u sad inna real life… A same thing one a di balla youth dem did come up from jamaica n a play a game a evadner school n same day she meet di boy she f**k him den wah gi di man di belly gal u find out who di pitney father is yet.. raffle pussy gal..
Har fren dora dem tun big fren now big pussy hide n fuck dora undercover dora yuh love likes.yuh love ran in pan ppl true yuh can get free ride nasty fucky fucky yuh n yuh fren mek one dutty diva yuh nuh done fuck yet gal a fuck from back inna di dayz yuh fi rest yuh pussy yuh n yuh fren big hole dora suck cocky dora she nuh stop chat diva shame n a act like she like di gal no sah ppl wicked bad