KANISHA YOU ARE NOW WINGLESS

Kanisha need fi see dis cause it look like Bassa only have Scamma Dolly pon Facebook and Kanisha pon Instagram. Him keep dem distant. Di people dem ask if Bassa is her husband lol. She confidently answered. Woiiiiii Kanisha here you go. Somebody clip yuh wing

14 thoughts on “KANISHA YOU ARE NOW WINGLESS

1. No kanisha hope you wise up now……the truth has come to light that bassa is married to scamma dolly and not you.kanisha all that fronting on the gram over bassa was for nothing all he did was use you for western union trips and nothing more smh.

2. NOOOOOOOOOOO man a wah suh pon dah bwoy yah??? Kanisha mi hope yuh see dis an nuh bawl out seh yuh have cataract. What a way she excited bout her “husband” Bassa ain’t shit my girl. Met what a way di tea hot pon di Monday yahhhh

3. lol BASSA N KANISHA IS MARRIED LEGALLY ME SEE THE PAPERS WITH MY TWO EYE …KANISHA GO DIVORCEE THAT PUSSYHOLE …SO ME NO KNOW A WHO FOOL SCAMMA DOLLY …N SHE A MINE HIM N KANISHA A MINE HIM HIM HUNGRY BROKE N DONT LIVE NO WHERE HIM MOTHER THROW HIM OUT N PRETTI MILLER THROW HIM OUT WITH HIM TWO BOXERS…LOL ONE MORE time

1. With all that Bassa put Kanisha through she really did guh marry Bassa? Mi nuh believe seh dem married. Maybe dem was planning on getting married. Some time ago Bassa did say it loud loud seh him nuh want Kanisha him just want har money plus di bwoy Laing di warn him a n tell him fi leggo Kanisha. She nah married fi help nuh baddi suh I guess in return him just use har. Bassa is worst than dog shit, him a guh get weh him a look fah. I said this before, men who have daughters must respect women even more because their daughters will grow up and accept the same treatment dem fadda show to women. Him nah set no example fi him daughter dem. Bassa have 6 children that we know of and 5 out of 6 are girls. Him nah worry bout dem. Him a hustle him way through life. Scamma Dolly you’re up next!!! Nobody inna dem right mind woulda wah mek life wid Bassa. Kanisha yuh need fi move on and get your life together. Doing the love shit for the gram ain’t making you look good. Him have you pon Instagram and she pon Facebook. Str88888 hustling him a deal wid.

4. Wutlesssss Bassa, u cant even find a lil coaching job even at the Basic School level? U dat dunce? Whe u plan fi do wid ur life now dat ur football playing days are ova? Wait till u reach 40+ fi play in the Masters League. Gewyyy u witlessssss. Whe ooman really see pon u mash mouth homeless bwoy?

5. Weh she fi get money from fi mine bassa if I laugh I dead she got 3kids to feed I guess a the Likkle strippers money weh she bring back from Barbados she a use it soon done so him soon Gawn

6. Every man Kanisha talk to she wah get married lmaoooo no sah.. Kanisha love western union yes thats all she does a mine man and dem still nah stay

7. just low her make she live if she pis unno see it …scamma dolly u can never be kanisha your just as broke n homeless as bassa …kanisha u need to move BASSA up cause him nah no purpose in ur life ,,,u have your things low duty ppl n live ur life you can’t sorry for mawga dog them will turn around n bite u leave bassa to time him no have far ago …them only can hype pon social media you no have to hype u know who u are … if she even credit the phone r credit bloodclaut good …some ppl can’t even credit a piece of candy ✍✍✍✍Or Scammma dolly can never walk in my fren shoes Next story please #timewilltellF**king clowns

8. @Lol. My friend Scamma Dolly foot way too small fi walk in a kanisha big shoes. Big idiot careless kanisha fi go look a man weh actually want her, and stop run down bassa weh not even a tek a phone call from her. And another thing careless kanisha every man yu deh wid yu tell them seh u a breed and all now the baby can’t born. Girl go wise up. Yu f**king piece a shit