Met you have said it & predict it longtime Trump fail at everything him hand go pon :ngakak :hammer him salt him soon resign God always give the wicked rope to hang him self watch and see him be removed by God . Bless up your self MET . Reply
Watch this idiot up a top ‘ him might call out a bad Ghost that lick out him cloth after him don’t have no wok or can’t send him back :jrb: :ngakak Reply
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak if I laugh di grung find mi in yah…. A wah disssssss! dwl Reply
Foolishness dat idiot. Watch CNN voodoo in Hatie and see real obeah or voodoo.
Met Trump pull the bill .
Him fi pull whey himself next
Met you have said it & predict it longtime Trump fail at everything him hand go pon :ngakak :hammer him salt him soon resign God always give the wicked rope to hang him self watch and see him be removed by God . Bless up your self MET .
Dem soon turn pan him and nyam him like a plate a food sake a dem a cover fi him so much.
Watch this idiot up a top ‘ him might call out a bad Ghost that lick out him cloth after him don’t have no wok or can’t send him back :jrb: :ngakak
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak if I laugh di grung find mi in yah…. A wah disssssss! dwl
Trump obeah stronger than five discuss ediat!!!!