No, me like them jail house vloggers here. The twanging had me…”Order in the court” took the cake. The man a try play fool to catch wise. The warden them need to release him to the crocs them!
Young gyal go mek dah demon yah breed har and tun roun kill she and de pickney dem! Not to mention she tan a him yard and go breed fi next man who fah pickney dead inna de womb too.
Y dis sound like twangy (yankee wannabe) Jahcure suh?!
No, me like them jail house vloggers here. The twanging had me…”Order in the court” took the cake. The man a try play fool to catch wise. The warden them need to release him to the crocs them!
Dis man ya nuh right! Him violate, and is not even worth talking to!
@Met u nu see a devil dat..OMG…Evil dat
Anyone that chop up people like that a devil dem
Scammer a run jail interview to rass 😀
Young gyal go mek dah demon yah breed har and tun roun kill she and de pickney dem! Not to mention she tan a him yard and go breed fi next man who fah pickney dead inna de womb too.
Awful.