Mussi tink trump like unnu. If him coulda send back all a wah him tink nuffi deh yah… di whole USA hudda gone cause di country built on immigrants. Gal yuh wurried an mi can tell, but dis ano di best way fi solve nuh problem… but yuh nuh know betta still… Good gal jam dung ano di jam dung wah yuh lef dung deh suh….. All doe yuh might duh good still cause di battyman/dragqueen dem a run dung deh an gal yuh look like one a dem suh yuh wee fit een.
WHEN GOD WAS GIVING OUT SEX APPEAL HE HOPPED SKIPIDY AND PASS HAR. BOBBY YOU HAVE ZEROOOOO I MEAN ZEROOOOOO SEX APPEAL. :ngakak :ngakak :ngakak ONLY A BATTYMAN WOULD WANT YOU! NO DECENT MANLY MAN WANTS YOU. #FACTS
This girl is the epitome of ugly, nutten bout dah man looking gyal noh cute. She is the biggest attention seeker there is, from waaa day she start par wid the browning. Bobby ah soh yuh love runnn eeen pon people? Gyal goh look ah dermatologist bc inna real life you ugly bad. If fimi skin and face did soh bad looking mi woulda shame. Gwaan thru though Black Barbie and yuh sey shape good
Wrist or Whip? Just asking…
Mi tink a whip tuh… yuh cyaaah give har a book?
SHE IS STUPID I REALIZE
She a gwan so because she find man I know because a mi family. I already warn him and I just leave it at that.
Sometimes I feel this girl is taunting immigration.
Is like she’s telling them, ‘I dare you to deport me!”
Enjoy the life Robbas. Humility and intelligence is not for everybody.
If everybody did behave and act decent den Met wouldn’t have no site.
Keep up the bad work!
Ya’ll miss the tag to trump :hammer :hammer
Rental/Lease :hammer that’s why a bitch would sit in the muddle of “their” HARD EARN WHIP
This is one of her most manliest pics…absolutely zero sex appeal. She just tough soh.
She can’t evrn spell Maserati! Plus she hard to fix up. If she looked like her sister she woulda sell off
Her leg is so mawga compare to her butt and hips
But wasn’t it a truck and she had a Benz ? How it keep changing it was a white truck .
Are you not aware of the fact that it is easy to lease, rent, borrow, credit or simply pose and at the end of the day ownership doesn’t exist?
Stop let this peel head joncrow fool you. It’s all an illusion of what she think is her perfect life.
Mussi tink trump like unnu. If him coulda send back all a wah him tink nuffi deh yah… di whole USA hudda gone cause di country built on immigrants. Gal yuh wurried an mi can tell, but dis ano di best way fi solve nuh problem… but yuh nuh know betta still… Good gal jam dung ano di jam dung wah yuh lef dung deh suh….. All doe yuh might duh good still cause di battyman/dragqueen dem a run dung deh an gal yuh look like one a dem suh yuh wee fit een.
Y’all know the caption is a nicki Minaj song (black barbie) right? Lol
If it’s a song she should be the last to quote it
WHEN GOD WAS GIVING OUT SEX APPEAL HE HOPPED SKIPIDY AND PASS HAR. BOBBY YOU HAVE ZEROOOOO I MEAN ZEROOOOOO SEX APPEAL. :ngakak :ngakak :ngakak ONLY A BATTYMAN WOULD WANT YOU! NO DECENT MANLY MAN WANTS YOU. #FACTS
This girl is the epitome of ugly, nutten bout dah man looking gyal noh cute. She is the biggest attention seeker there is, from waaa day she start par wid the browning. Bobby ah soh yuh love runnn eeen pon people? Gyal goh look ah dermatologist bc inna real life you ugly bad. If fimi skin and face did soh bad looking mi woulda shame. Gwaan thru though Black Barbie and yuh sey shape good
YOU PEOPLE ON HER D*CK SOOOOO HARD BWOY LET THE GIRL BREATHE NUH MON
THE CAPTION IS ONE OF NICKI MINAJ LYRICS SHEEEEEEEH !!!!!!!!