Good nite pinky pure things a gwan a mobay yah
Mi a beg yuh dash some rum n rasin over mi id dah
Mi use to deal with a youth form round a paradise side him a choppa but when me just she with him but never did a too gwan so mi n him did on n off cuz a never mi personal man. Yuh nuh know say no n me baby father never too dah on nuh dealings n one night mi sah mi go mek boy come a Me yard pinky the boy eat out me from all angles me say when him finish boy burp to enuh sah him belly full. A next time boy start lick out me (Edited)all want push him finger dag bout him want try do me tell him no boy vex. Then yuh bug know sah boy go dag with me neighbour gal find out say we use to deal and everyday she dash word pon me but the boy nuh stop bother me to come eat out me p***y me just block him so him a call me p on block number n me know a him suck p**yy bling yuh me bug want yuh f** mi (EDITED) so bug call me phone pinky them ever a watch yuh
Page so them go see it if him see me a come him hide r him hold down him head boy can’t chat to me cuz him have him secret but him woman look hype Mel she gwan cuz only God can come tell me dag him nah f***k batty me just sorry how me did get involve with him swear me feel a way. Wallers mi bug trouble ppl enuh but if the gal push mi to the limit me go shame her in front everybody cuz me have had man secret n him bug want me tell nuh body
Gwaan back a school,u meck mi head a hot mi jah know
Kids stay in school dis was very hard to read and understand all I understood was the sucking of pussy and the edit part is wa him wa fuck yuh in yuh batty comment mek me kno
I dnt understand nth wah write
The man suck out your sense dem I don’t understand one ting u saying 🙄
🤔😔🤦🏾♀️
Jah jah..stress out fi read this