who is the illiterate person calling other people illiterate. one person is MAN/WOMAN, 2 or more people are MEN/WOMEN. Learn to read and write before you tell other people to do so. You can start with ABC 123, THE CAT IN THE HAT OR GREEN EGGS AND HAM.
i can’t stand diss crawny boy yah, him an kizzy sick mi already weak stomach.
bout u want a woman fi go snatch a next bitch and carry har cum give u an mek di two a unno carry har home go fu*k. u a gwaan like u r a prize, like ur sumbody. mi blame dem desperate bitches yah weh mek unno tink unno a smaddy, foot claat a tink him a table claat. ole germs
A dis dunce Lady Saw a mad over??? I counted 5 grammatical errors from this statement that the idiot (eediat) typed. A 1 smart ting him do though, and that was he used auto correct for the spelling of the word ILLITERATE. Aside from that, gimme a fuc#ing break!!!
Kizzy directly call him a “pussy”, what in the world could he be arguing about still? Dem bwoy deh caan support dem self, him a loafter, dem haffi live off a woman. Him weak as a man, dats why she a pussy him up dem way deh!! U WOMAN REFER TO U SUH, SHE NUH RATE U!!!
Thanks fe de correction Met, because Lady Saw Johnjohn a de only Johnjohn wey mi know bout. So, mi did tink say dat a dat Johnjohn write de statement. Thanks again.
john yuh inna the wrong point blank man up nd stop try yow out de ting..kmft
i am nauseated after reading this
who is the illiterate person calling other people illiterate. one person is MAN/WOMAN, 2 or more people are MEN/WOMEN. Learn to read and write before you tell other people to do so. You can start with ABC 123, THE CAT IN THE HAT OR GREEN EGGS AND HAM.
Kizzy needs to buy Hocked on Phonics for JJ first!!!!
Green Eggs and Ham too heavy fi him. How bout: this is Jack. See Jack run. Run Jack run.
i can’t stand diss crawny boy yah, him an kizzy sick mi already weak stomach.
bout u want a woman fi go snatch a next bitch and carry har cum give u an mek di two a unno carry har home go fu*k. u a gwaan like u r a prize, like ur sumbody. mi blame dem desperate bitches yah weh mek unno tink unno a smaddy, foot claat a tink him a table claat. ole germs
A dis dunce Lady Saw a mad over??? I counted 5 grammatical errors from this statement that the idiot (eediat) typed. A 1 smart ting him do though, and that was he used auto correct for the spelling of the word ILLITERATE. Aside from that, gimme a fuc#ing break!!!
not lady saw john john
Howdy Miss Metty. Mi forward to d inbox earlier but mi realize after seh yuh was already on top of yuh game :thumbup
Met a tun over with your quick response . Big heavy man john john don’t need to talk & request lady saw bing that on a silver platter .
:tkp
Kizzy directly call him a “pussy”, what in the world could he be arguing about still? Dem bwoy deh caan support dem self, him a loafter, dem haffi live off a woman. Him weak as a man, dats why she a pussy him up dem way deh!! U WOMAN REFER TO U SUH, SHE NUH RATE U!!!
Now he wants to sugar coat what he said! KIZZY NUH MEK HIM FOOL YUH UP NUH MORE!!!!!
Thanks fe de correction Met, because Lady Saw Johnjohn a de only Johnjohn wey mi know bout. So, mi did tink say dat a dat Johnjohn write de statement. Thanks again.
Dunce bat claat. Who dunce like yuh???? Go look a job and get independent, dumb ass. Kizzy fi run yuh out.
LET THE LIKKLE BWOY DANCE, HE NEVER DANCE BEFORE, :siul
See how him a try cover him ass now