@Anonymous 8:15…,,grunggggggg!!!!!……hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…suh till mi ah cough..thanks for this, lmaoooooooooooooooooooo…lolololol!!!!!!!
Metty….ah wham tuh yuh man?! The title mek mi do ah boodoomboomBAF!!!. :hammer :hammer …but how she one manage fe drop suh hawd plus lick ar head, but yet still find the strength fe twerk? I woulda jus laid flat and kept quiet…and what was that thing on the floor them zoom in pan ( can’t see, mi hi glasses prescription expired :nerd
Yung gyal u wikkidn 2 uself. U drop hawd like ripe bredfruit n u a try hide it bout u a twerk. A so u luv dance n showoff more dan u luv uself? Is wha dat pon d grung? She lost a tooth?
Tenk God u have a fren whe care enuf fi si sey summin nuh rite wid u
Well DAMN!!! Eitha mi blind ( which more than likely is the case ) or fe ar teet dem big lakka fe baby dinosaur’s..lady, that is why I told yo ass to lay flat an stay quiet..in the scheme ah things ah hope yuh arite…
Met check out da one ya. http://www.youtube.com/watch?v=1-9JG3Oi47Q&list=UU-VxjDKBDlJiXS7h4in_Ufw&feature=share
@Anonymous 8:15…,,grunggggggg!!!!!……hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…suh till mi ah cough..thanks for this, lmaoooooooooooooooooooo…lolololol!!!!!!!
Metty….ah wham tuh yuh man?! The title mek mi do ah boodoomboomBAF!!!. :hammer :hammer …but how she one manage fe drop suh hawd plus lick ar head, but yet still find the strength fe twerk? I woulda jus laid flat and kept quiet…and what was that thing on the floor them zoom in pan ( can’t see, mi hi glasses prescription expired :nerd
Yung gyal u wikkidn 2 uself. U drop hawd like ripe bredfruit n u a try hide it bout u a twerk. A so u luv dance n showoff more dan u luv uself? Is wha dat pon d grung? She lost a tooth?
Tenk God u have a fren whe care enuf fi si sey summin nuh rite wid u
Her tooth got knocked out Yep…….ouch!!!
Well DAMN!!! Eitha mi blind ( which more than likely is the case ) or fe ar teet dem big lakka fe baby dinosaur’s..lady, that is why I told yo ass to lay flat an stay quiet..in the scheme ah things ah hope yuh arite…
Hahahaha
Dah teet deh cud ah Neva drop outa fi ar head cah mi nuh si nuh blood… They crazy tho smfh!!!
That is the biggest damn teeth I eva seen in all my gloriful days!!