DI SENDER A ASK BUT SEND DI PICTURE COME WID YUH NAME PAN IT
Who is this lady n who tell her say the hair style look good pon her
0 thoughts on “ROCKY~”
Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others..
to ans yuh fuss qwestian a she duh har own head,de gal stay being different nd from a mile yuh can tell a she bcuz she consistent wid nung dung tuh de second wan yes it fit har do u av a third ma’am?!?!?!
Rocky is a Hair Dresser in the Flatbush section of Brooklyn,NY., I believe she is Trinidadian.
Nung dung tuh yuh secan qwestyan…..yes, the style fit her, I like her with her blonde look but as @simpli says she always have a different look to her and this sender is one!
this look like shit…i saw this other jamaican girl on insta wid the same blue hair fi r own a shot think she name frost_cream or summin like that…all i say if your bold enough to wear it wear the hell out of it
Mi aggo mek a real talk. Women, no decent man will wife you if you look this female. You will only find a man that is exactly like you. Bruk, hype and fake. Mi cya si wha attractive bout a woman who carries herself like that.
Real Talk 😡
Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others..
to ans yuh fuss qwestian a she duh har own head,de gal stay being different nd from a mile yuh can tell a she bcuz she consistent wid nung dung tuh de second wan yes it fit har do u av a third ma’am?!?!?!
morning ooo
Rocky is a Hair Dresser in the Flatbush section of Brooklyn,NY., I believe she is Trinidadian.
Nung dung tuh yuh secan qwestyan…..yes, the style fit her, I like her with her blonde look but as @simpli says she always have a different look to her and this sender is one!
hairstyle madddd!!!
Blem blem?????????? Yuh up early man
Bubblelilesoup
____________________________________________________ velly
a wah do u velly met???
long time ole critch
After shi go har bed so late and katch di yeye lid wid matches stick mi Nuh know how shi up so early…. A whey shi sleep met??? :ngakak
Bubblelikesoup
she say she live here she neva tell no lie when she say dat
PRESENT!!!!!
mi sleep inna u bed wid u man anonymous while u did a carry di bed pan inna di nursing home
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Bubblelikesoup
mi cudden even read di cusin good lastnight all mi know blem doe easy and she is a regular hur :nerd
Den mi Nuh muss know blem metty… Mi did a wonder if a di said blem from bout yah a cus we out.
Bubblelikesoup
:ngakak she same one yes but she nah watch nothing
Blem say a whey GO come from shi never si GO. Yet GO fi lef affa di site… Tearsssssss… Mi weak out so till a yah shi lib fi chue.
Bubblelikesoup
she talk di choot mi did haffi bus a laugh lol blemis not easy,,dat time go a switch up switch up
blem a gladiator to rass mi just haffi laff last night tu cause she no nawmal attall lol
She a criticize di neon lipstick gurl..but Neva want nobodi talk bout Ms Berrz…but she on ya everyday so what she on ya a do?
dawgshit you bad…..gal fava clown yes
a look fi u man fi juck n rob him rass
:hammer
A me did a switch up ,,mi nuh understand di site and mi thing mi cudda just use any name..mi nuh live here like some a dem..
PRESENT worries…..a true bellybang nuh come pon yah mek unuh get stripe
blem is wht u know bout belly bang? :nerd
i live here….look like u no believe
no we believe now u did deh yah before mi did mawnin so mi nuh mus believe yuh now
:salahkamar
jesas, mary and joseph
i shall return….ago nyam li bickle
Blem you come back wid di bad behavior? :hammer blem yuh know belly bang a lang time yawh lerks bout yah. :ngakak
Bubblelikesoup
yes ma…..mi neurons calm dung n mi figure out a who name worries
this look like shit…i saw this other jamaican girl on insta wid the same blue hair fi r own a shot think she name frost_cream or summin like that…all i say if your bold enough to wear it wear the hell out of it
Mi aggo mek a real talk. Women, no decent man will wife you if you look this female. You will only find a man that is exactly like you. Bruk, hype and fake. Mi cya si wha attractive bout a woman who carries herself like that.
Real Talk 😡