Inside out things a gwan…. boy turn girl, girl turn boy MI laugh still caw him move betta dan Nuff woman but it nuh funny sometimes MI nuh pay the youth Dem nuh mind cause a nuh like the future depends pan it
Dats why man batty haffi flat like pancake fi me. Man a walk a road dese days batty higher and rounda dan any ooman, some all a get butt implants and injections. Not a rass, mi nuh waan see not even a curve back deh..lol
I love it! Get it baby boy you a siddung pon di riddim tho.
Good Morning Met and Metters! its been a while I’ve commented but I am still here looking in every now and then. You keep blessed and safe.
Gwan mi bwoy…nuff gyal jealous because dem cyan whine pon dem man buddy head suh. I love gay guys they can dance, dress very well and dem very good at house decorating. I wonder if I can he this likkle bwoy fi teach me some a dem tick tock deh lol
Dem sumting yah a get to me now. Nuh wonda mi cyaan find nuh ooman pants fi buy. Yuh see dem likkle nastiness yah, kmt
_____________________________________________________________________________________________________
sure did ….smfh dem nah nuh return a return enuh gone gone gone
i don”t have no useeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee #jesus fix it
Dis yah is one ting mi nuh wahn to ketch Mettie…dwl..Good exercise tho..
Inside out things a gwan…. boy turn girl, girl turn boy MI laugh still caw him move betta dan Nuff woman but it nuh funny sometimes MI nuh pay the youth Dem nuh mind cause a nuh like the future depends pan it
This birl can dance but it doesn’t change the fact that you are a male and NOT female
What ah distress pon di land. Talk about shake him tail feather.
PESTILENCE DEH PON DI LAND.
sigh *raises hand* any class available? i would like to do this on my husbands penis sir… thanks much
This is one of the main reason why Jamaica the supposedly land of wood and water is suffering such a drought.
Blessed good evening to all.
@yep yuh know me a tier dah talk de doah “birl” me neva hear dah one deh yet
No prob; sharing is caring lol
***tief
Dats why man batty haffi flat like pancake fi me. Man a walk a road dese days batty higher and rounda dan any ooman, some all a get butt implants and injections. Not a rass, mi nuh waan see not even a curve back deh..lol
I love it! Get it baby boy you a siddung pon di riddim tho.
Good Morning Met and Metters! its been a while I’ve commented but I am still here looking in every now and then. You keep blessed and safe.
Gwan mi bwoy…nuff gyal jealous because dem cyan whine pon dem man buddy head suh. I love gay guys they can dance, dress very well and dem very good at house decorating. I wonder if I can he this likkle bwoy fi teach me some a dem tick tock deh lol