Nothing nuh fishy bout him more than him face big and look like it a gather water ,give him a ice pack fi him big face ,and if its you in the picture beside him your face big too, stop come pon this site with garbage, Yuh hear!
i know him, dont like him, im act hype, mussi true him drive a YES2 YEAR benz…senda iffa u in the pic…i guess u r his wife…because hes MARRIED… all he like to do is chat ooman, and undress them with his eyes, hes really creepy…and who the fck want him..affa him no mek u say ..WOW…KMRT…
sender no one wants your man…look at him
yu can tell se LEROY deh roun fi a long time wid at least four bby mada..and him a go dance before Dennis Brown locks
LOL
Go hire a private investigator.they will tell u if he has scales……
Nothing nuh fishy bout him more than him face big and look like it a gather water ,give him a ice pack fi him big face ,and if its you in the picture beside him your face big too, stop come pon this site with garbage, Yuh hear!
Funny as hell (and if its you in the picture beside him your face big too)……
i know him, dont like him, im act hype, mussi true him drive a YES2 YEAR benz…senda iffa u in the pic…i guess u r his wife…because hes MARRIED… all he like to do is chat ooman, and undress them with his eyes, hes really creepy…and who the fck want him..affa him no mek u say ..WOW…KMRT…
Why would his wife want to know if he is a fish ?. more than likely is somebody who he has spurned is asking the question.
I tink di Senda is a man who waan approach di man but him nuh waan di man bus a shot unda him raas so him a check fi si if it safe.
I concur..
Him pu$$y like dog him chat ooman like wat