A BAY WALKING PIT DEH A JAMDUNG

Met this little boy from 100 lane red hills road him man run him file last night under cover batty man triple tree an him girl friend name nicalos just for clothes and fame

She an the batty man a war over the man last night an the gay boy bus it up

b1

b2

b6

Not even in American woman tek so much fish ..Jamaica ah loo

6 thoughts on “A BAY WALKING PIT DEH A JAMDUNG

1. smh, woman please have a bit of pride. If what he says is truth, how can you really try to be in effery and running competition with a b@ttyfish over a next b@ttyfish?? Jamaica have a heterosexual man shortage or something??

2. I’m amazed how this uncover fish manage to fool women and then end up acting like they are in a relationship with them, it must be a cover up so people won’t know what he truly like which is men… But it looks like Jamaica must be more excepting to gay men because I’ve seen some living still with their families in the neighborhood unharmed and I think that it is a good thing…

1. Nobody is bothering them….it’s propaganda dem a spread bout people violent towards dem….some incidents occur like anywhere else….if anything ah di likkle classless one dem weh scam & sell & terrorize di community who people cyaan stand….plenty of men & lesbians exist peacefully all over the island.

3. Pred the phuck out! _______________the fisha Oman dem luge a yard and abroad. From herring to shark dem fish monga yah war fah :sup2:

4. I nah compete wid none a deze types, sorry. Look how him a style di girl like dem a equal. None a dem types yah nuh fi call up my name or post up picha bout dem a compare. If a man waan swing dat way if mi seem pon one side a di road mi cross over, muss mad mi would mad fi a fight fi bi man. Gyal look weh you name gawn? Hab some pride and let dem be. Licky licky a cause many a unno fi live prideless lives.