A CREW A GYAL A TRY FIND OUT BOUT A CREW A MAN

Im a female that Devarie has been trying to get in bed with him, but I’ve been hearing his name in the streets not on good things at all. Always hear that him have woman from all about town and him say him a 30 but mi a hear say him pass 30 long time. Him so call “cousin” and “uncle” story weh everybody seem to know about that is unclear to me. And a how much “cousin” him have suh, is a case where the “uncle” mine a group a dem and him have a family of him own weh nuh know bout the private life of his mining thing. And now me a hear say him man work a wharf and gi him the job. Him n di “cousin” dem really gay? Credible sources?

27 thoughts on “A CREW A GYAL A TRY FIND OUT BOUT A CREW A MAN

1. The middle one is very quiet and nice, i think he has a girl friend. The other two a BATTY MAN, they pretend like them a gallis, but it stink in the street seh them f**k batty and them braces fake.them very disrespectful and the tallest one is a long time christian, that use to all sing on the chior but him love likes, so him start f**k man.

2. real thirsty if u that concerned as him if he is and if u that sure leave him the f**k alone. they not gay incase u didnt know and credible source i am his cousin ina real life

3. Look here unnuh fi stop look pon dem man yah! Any man name you here with certain things, don’t go near dem!

And cousin a 10+year now dem name a get call pon batty runnings! Mi woulda quite before me run come yah come fi defend, cause you don’t know who know what and want to share just to prove a point!

4. I know the tall one very well he’s not gay. Him f**k pure big woman weh have things & them always a send him go western union

5. Any man in their 30s that love man around them so ah fish! Very very suspicious! When a man get to a certain age he should put childish behavior behind him. Just saying!

6. Dem a battyman. All 3. They only pose with women to bring it off as if they are straight. Most iof the men they party with are gay too or transcending. Thry fuk most of their men at the gyms too. Shai trendii know they are gay and their friends too but delusional

7. EVERYBODY THAT COMMENT BOUT THEM A BATTYMAN CLEARLY UNO SEE THEM A F**K UNO FADA N UNCLE … THEM NUH GAY UNO SUCK UNO MADA A WAH TRUE UNO CYA GET THEM ALL A THEM HAVE PICKNEY EXCEPT THE ON THE RIGHT UNO SUCK OUT UNO MADA UNO LOOVE BLOODCLAUGHT WATCH PEOPLE TOO MUCH A 2017 NOW MIND UNO OWN BUSINESS. . THEM UNCLE NUH WORK A WHARF SO UNO GET THAT BLOODCLAUGHT WRONG. .. WHY YOU SAY THEM GAY TRUE THEM HAVE MONEY AND THEM WELL NEAT AND THEM NUH WAH UNO LOOSE SKIGHEAD GAL . THEM JUST WAH F**K UNO AND GIVE UNO A CHNAGE THATS WHY . . OH F**K OFF AND GUH SUCK UNO MADA AND LEAVE THEM ALONE . BOOMBOCLAUGHT MON.

8. @shanice morewhile them dont even get a change or a par them just get f**ked and ducked some a them send in resume and get rejected @Kelly calling Shai name if she want to be delusional why it affect u and why u a call her rass name u wanted her position? THE LOT A U WEH SAY THEM GAY AND MAN A MINE THEM GO FIND A F**KING MAN OF U OWN TO BLOODCLAWT MINE U

9. But they are gay thou seems like unnu inna denial because Dem use to grind some of you. So because the one in the middle who’s name is nolly has a daughter unnu feel like he ain’t gay? Please his man a big customs dung a wharf…..When him come ja is his house him stay and his bigger brother is bi too n this is #facts so if you don’t know nothing is best unnu shut up be man a mine Dem for sure. Be careful ofan out there because they have them good good men a mind them too kmt. Come here a loud up unnu mouth and them gay. Is pay Dem pay unnu to come make noise. Facts Nolly from dun Kirk gay AF!!!

1. Big pussy gal a what Nolly do you so I bet you any money he was f**king you . Stop hide and talk Nolly always dah a dun Kirk so when you see him say it to him face big hole gal and one more thing a my yard him sleep every night when him in Jamaica and him f**k out mi pussy

10. Y’all need a f**king life, uno need fi mind uno own damn business and leave people own!!! Y’all see people uplifting and start to assume they gay or some sort of foolery! Not because they don’t wanna lay with some a uno infected pussy gyol uno start bash the man them. Uno see flashy cars etc and get red yiy wid uno dutty gun in a body pussy

11. Y’all need a f**king life, uno need fi mind uno own damn business and leave people own!!! Y’all see people uplifting and start to assume they gay or some sort of foolery! Not because they don’t wanna lay with some a uno infected pussy gyol uno start bash the man them. Uno see flashy cars etc and get red yiy wid uno dutty gun in a body pussy

12. Flashy car.. REALLY.. hello anybody can get a bank loan and get a flashy car and if them batty man yah buy them car CASH, is one of two things 1.Dem a f**k batty fi the car
    2.them a scammer.
    But we all know is one is the answer.

13. All who a call up Nolly name guh suck unnu fadda I am Nolly girlfriend him stay with me every night while he is in Jamaica him a f**k mi and him f**k mi real good some a unnu big pussy gal want him and him don’t even see unnu him get any gal him want what a way them know where him stay laugh mi affi laugh because Nolly sleep a my yard everyday . Get life and leave people alone that don’t even see unnu

14. Stop call the man bloodclawt name CAUSE UNUH A F**ING LOOK HIM N HIM NAH LOOK YOUR WAY HES GAY. HIM WAORK FOR WHAT HE HAS AND BUY WHAT HIM NEED UNUH F**KING EYE RED NO F**K AND MIND BAD NUH F**K IF A MAN A MINE THEM GO FIND A MAN FI MINE UNUH SO UNUH CAN HAPPY AND STOP COME ON THIS WITH UNUH SADNESS

15. UNUH GO SUCK UNUH MADA WHEN SHE A BLEED @ANONYMOUS LOOK LIKE U TAKE F**K FI EVERYTHING U HAVE *WHICH SEEMS LIKE NOTHING* AND DONT KNOW HOW TO F**KING WORK MAKE U THINK A TWO WAYS PEOPLE CAN GET THINGS OR U JUST HATING CAUSE NONE A THEM NOT EVEN INTERESTED TO F**K U N LEAVE U

16. slayed u used to get some f**k and him cut since u know him down kirk when u see him there when he gets here say it to his face pan top u f**king voice f**king hater a nuh fi himm fault u life nah go nowhere like his u sad ass u good a full a infections

Leave a Reply to frass baby Cancel reply