A DEM TAG MI TUH DI POST-JMG SEERUS MAN COURT..MATEY VEX SEH WIFEY BREEDING

MI NEVA SI NOTHING LIKE DIS FROM BIRTH

547446_552052484861968_1100405656_n
ASHLEY COKE WHEN YOU AT CARIBBEAN CAFE 16 STREET TELLING PEOPLE I’M MAKING TROUBLE WITH YOU,…..PLEASE TELL DEM YOU IS THE ONE WHO CALLED MY PHONE AT11:59 LAST NIGHT JUST BECAUSE I MAKE A POST ABOUT WANNA LEAVE FROM ROUND HERE, N I MENTION SHEVON NAME YOU CHOOSE TO CALL ME ABOUT IT,SAYING ALL KIND A SHIT PLUS HAVING YOUR FRIEND’S SAYING SHIT TOO N THINK IT A JOKE.SO TELL DEM FROM THE BOTTOM OF IT.PLUS I JUST SEE FIONA N SHOW HER YOUR CALL FROM 11:59.SO SHE SEE YOU IS THE ONE MAKIN TROUBLE, N THE TRUTH IS I COULD HAVE F**K YOU UP LONG TIME.BUT I CHOOSE TO BE FREE FROM ROCK ROAD.SO HEY.GAL KNOW YOU SELF AIGHT GOOD
Like · · Share
3 people like this.
Brat Marie Armstrong you sound mad… fiona && ashley are friends suh fiona already knows what it is before u said it.. u aint gon do shit…..
Yesterday at 7:30pm · Like
Brat Marie Armstrong is that y you were over there crying… lol… u a joke
Yesterday at 7:31pm · Like
Brat Marie Armstrong what you messaging me for ?
Yesterday at 7:34pm · Like
Brat Marie Armstrong why you went to fiona house to cry for to begin with
Yesterday at 7:34pm · Like
Lakeisha Nelson Lol
Yesterday at 7:35pm via mobile · Like
Brat Marie Armstrong since all of u wanna fight ashley.. if u have friends we have friends too && we dont give a f**k
Yesterday at 7:36pm · Like
Brat Marie Armstrong i was sittin right here with ashley and fiona when you had ur friend textin her so fiona called you… u mad ??? is that y you went over fiona’s house crying?
Yesterday at 7:39pm · Like
Brat Marie Armstrong when you sit around talkin shit about ashley with your friends what you never thought the tables would turn. it’s ur time to hurt bitch
Yesterday at 7:40pm · Like
Ashley Lusciousx Coke If you know you are gonna dedicate a whole Facebook post to me then what the hell did you ever delete me for… Stop going to people’s house and crying to dem. Nuh body nuh feel sorry fi yu.
Yesterday at 7:44pm · Like
Omega GracenMercy Chosen You know how to reach mi if need be Arlene Goodaz to rass mi nuh dead yet n mi ready anytime seet!!!!!!
8 hours ago · Like · 2
Arlene Goodaz LMAO Omega GracenMercy Chosen I KNO ma, but CAUSE mi a handle di situation great.mi nuh BADDA CALL yuh yuh seet. MI WAKE UP PON R MIND CAUSE SHE JUST TEXT MI SAYING GD MORNING MATE WE MAN NUH REACH HOME YET, BUT LOFL YOU C CAUSE MI NUH WOLE HIM A GEH HIM SUM RASS LICK,HIM FEEL LIKE HIM CAN SIZE MI, HIM NUH KNO SEH MI WEH GA CARIBBEAN CAFE,N DEAL WID HAR WICKED.LOFL,MI A GO EASY.YEAH MI GOOD LIK DAT.YUH SEET
7 hours ago via mobile · Like · 1
Omega GracenMercy Chosen Seet deh jus mek sure dem loose gyal deh know wats wat cause mi nuh skin teeth. Nuh stress u belly cause mi nah nun fi stress
6 hours ago · Like · 1
Arlene Goodaz Lol a EDIOT DEM Mann, AH das WHY mi nuh WORRY mi SELF mi a right,DIS GAL WHO KNOW BOUT MI RELATIONSHIP THEN STILL PUT R SELF IN IT,FEEL LIKE SHE CAN CUM STYLE MI,EHH GAL TOO NUFF, SHE MEK R SELF KNOWN BOUT YA ALREADY, CAUSE DI MAN WHO SHE CLAIMS, TELL R FI NUH CALL BACK HIM BLOODCLAT PHONE.SUH SHE TEK IT TO HEART N START TALK TO MI BREDDA, SHE COULDN’T TEK DI LIFESTYLE HE LIVE,SHE RUN BACK TO MI BABYFADDA. SUH DIS GAL REALLY THINK SHE CAN WALK IN MY SHOES EHH, LET MI TELL YOU SOMETHING JUD A NUFF MI GO THROUGH MEK WID SHEVON DI WORL KNOW, BUT BUT BUT ONE THING I KNOW FOR SURE,NOT BECAUSE A MAN HURT YOU YOU FEEL IT RIGHT TO JUMP TO ANOTHER ONE IN NO TIME JUST BECAUSE YOU MAD,NOT GONNA SOLVE THE PROBLEM.YOU ONLY HURTING YOUR SELF.N MAKING A BAD REPUTATION. AIN’T GOOD. N N N I KNOW FOR A FACT SINCE I BE WITH SHEVON NUH MAN CYAA SEH DEM MESS WITH MI.N AM VERY PROUD OF WHO I AM.A GOOD REPUTATION GOES FAR.SO NUH GAL CYAA STYLE MI.
6 hours ago via mobile · Like · 3
Lecia Anderson I’m not in the mood today, so I’m not even going to start again yet!!’
6 hours ago via mobile · Like · 1
Ashley Lusciousx Coke Yuh ave 4 children by 4 different man . U go to Jamaica go f**k pon Shevon and come back a breed. The amount a man wah yu f**k since yu deh a ft pierce yu need fi name arlene street sweepa instead ah arlene goodaz. If shevon a did ur man y the f**k yu steady a call mi phone when yu cyaa find him… Shevon a nuh your man.. Yu nuh c seh yu a borrow yu did borrow him… The liposuction wah yu do couldn’t hold him cuz b*tch u will never look like me.. Your time is done & my time is now. Yu just did a past round and when u reach a Shevon he was the best thing dht happen to u suh yu run go tie him… the amount a man wah yu f**k cyaa even count & all a dem a did borrow man… & let’s not start wid di man weh yu did a beg fi deh wid & him neva want yu.
6 hours ago via mobile · Like
Nadine Harrison You know seh some likkle dutty gal nuh haffi nothing fi do so them live pon people like silver ticks inna cow backside. Arlene Goodaz run the little nasty dutty big miserable crotches gal off a yuh page. Seems like when some gal pu**y miserable them want make every body else life miserable. Mek them mad. Brag and show off and tell a dutty gal fi kiss yuh rass when you just sh*t done. Flush them out of your life like a big stinking load of sh*t because they belong in the toilet. Trifling and nasty.
5 hours ago via mobile · Like · 2
Omega GracenMercy Chosen Itch if u duty u just duty it don’t matta who or how much pickney u have a God bless r wid dem so go wash u duty mouth Ashley Lusciousx Coke…
5 hours ago · Edited · Like
Ashley Lusciousx Coke The only person who fa hole miserable ah miss claim to b goodaz dhts y she go a st mary go mek di monkey jump har…. it nah work !
5 hours ago via mobile · Like
Lecia Anderson Dirty Ashley coke a yu the monkey f**k, nasty duty dash weh belly Ashley walking cemetery Ashley. Miserable like scandal bag hole Ashley. Go gase out yu dutty mucky hole Ashley.
Ashley Lusciousx Coke go siddung and stop breed… yu cyaa lef Jamaica because every year yu breed and a yu daddy tell mi suh
Nadine Harrison Obviously her hole a bother you why you live pon her back. A tormented yuh rassclaat tormented mek you deh pon har page a mek comment. Gal like unno is nothing but a pitch by day and fly by night. You is a prison bait. You want swallow a couple a your own teeth and yuh will understand yourself and stay inna your lane.
5 hours ago via mobile · Like · 1
Ashley Lusciousx Coke nuh worry though yu can mek dem go ova the st mary factory go work when dem get likkle older
Ashley Lusciousx Coke betta mi dash weh belly than fi pile dem up and mek dem dead fi hungry
Arlene Goodaz Nadine Harrison MENN no worries you seet, NO B*TCH CYAA CHAT TO MI,FIRST I AM THE ONE WITH SHEVON N LIVE WITH HIM EVERYONE WHO KNOW US KNOWS IT ALL.INCLUDING HER,A MAD SHE MAD CAUSE I AM CARRYING A SECOND CHILD FI DI MAN SHE SEH SHE IN LOVE WID,AND SEH SHE NAH LEFT HIM.SHEVON KNO WHO I GET PREGNANT FA,ALL SHE A CALL SEH MI SLEEP WID WHO EVA PLEASE MI A BEG FI CALL ALL THE MAN DEM NAME.,CAUSE MI CAN CALL IT OUT WHO SHE MESS WID.THE GREATEST THING SHEVON KNOWS THAT IM PREGNANT FOR HIM N HE’S HAPPY TOO.HIM NEVA HERE R SEE ARLENE NAME CALL UP WID NO MAN.BUT BUT HIM HERE N SEE FOR HIM SELF WID ASHLEY COKE.SO WOW WHAT A BIG DIFFERENCE EHH.AIGHT GOOD
Arlene Goodaz I CAN REALLY UNDERSTAND WHY SHE SO MAD.CAUSE I AM CARRYING A SECOND BABY FI DI MAN SHE SEH SHE SOOOOOOO IN LOVE WID.N HIM AIN’T DOING SHIT FA.HAR.IT HURT WHEN YOU IN LOVE BY YOU SELF.YOU TALKING BOUT YOU NEED A CAR. AND SEH YOU HAVE A MAN.AND HIM JUST BUY A TRUCK FOR US IN MI N HIS NAME N HE’S MAKING THE PAYMENTS,SUH GAL SEH AH F**K FI NTHN CYAA CHAT TO MI
Ashley Lusciousx Coke Arlene y would I be mad.. What the f**k do u have for me to be mad at because it’s not Shev. Yu have 4 children and yu live in a government house. You are old as dirt, uneducated and stagnant and a run dun young boi wah deh run dun young gyal.. Arlene you aint shit and you will never be shit… Yu need fi do sumn wid yu life an ah nuh mi one seh suh because all yu father seh dht too..
Ashley Lusciousx Coke Nah bitch I’m not mad because you have way more to lose than me. & if mi and Shevon eva leave. Mi nuh have nuh pickney fi him fi a stress bout.
Omega GracenMercy Chosen Talk is cheap duty Coke, cause u nah no pickney do to ur trash bag belly n rating pu**y, so just rememba when u have pickney dem a go cum street sweepa since u want pass judgment pon people pickney like seh u a God…gyal don’t talk bout people children cause me will find n broke up u bloodclaat jus fi dat. U nuh no what it take fi have a child so shut u duty hole Ashley n stop flush pickney… n ya she got a madd rass fi r back pu**y….POOOOWWWWWW \
5 hours ago · Like · 4
Ashley Lusciousx Coke If shevon lef yu, your life done… The only thing yu would a do ah have a next pickney wid a different last name..
Lecia Anderson Some gal a real Facebook bad gal.. Cho Arlene Goodaz with the god bless good up hole ignore the nastiness be cuz mi a get to ignorant fi har rass. Cyber bad gal wid chat to.
Ashley Lusciousx Coke It look like seh a fi unnu man too the way unnu a tek up ppl business pon unnu head…
Nadine Harrison Woieee Arlene Goodaz you having a baby is stressing that ole bald head johncrow gal out. Mek she crawl back under the rock weh she come from. A wish she wish she was the one having a baby. Dutty gal yuh look like when them salt bullfrog. You foaming at the mouth because your jealous. Sipping on that haterade b**tch.
Ashley Lusciousx Coke Yu cyaa get ignorant fi someone wah live in America. Yu have visa ?
Omega GracenMercy Chosen And you have what dash weh belly Ashley Coke…at lease she bless nastiness…seems like u would f**k all a duty donkey to rass…u a cus r but u a f**k the same trash bag, laud u nuh se seh u a trash dog…lick of weh she cum out a pu**y… And yes b*tch u f**king wit fam so u gone get f**k right back str8 seet.
5 hours ago · Like · 1
Ashley Lusciousx Coke Lol.. Nadine yu nuh know who yu a talk.. Yall congratulating Arlene…. She has a certificate, an associate’s, her bachelor’s degree and now she is on her master’s. Wonder when she ago get her phd suh I can call her doctor arlene street sweepa
Ashley Lusciousx Coke Omega mi cyaa decode that..
Arlene Goodaz Omega GracenMercy Chosen ah MAD SHE MAD CAUSE THE MAN SHE A CLAIMS, SHE TEXT MI ASKING IF HE MADE IT HOME YET, SO RASS CLOT IN WUDA SHAME, CAUSE IT SEEM SHE NAH GET NO INFO FROM HIM, AND YOU SEH DAS YOUR MAN EHH NO SAH IT NUH LOOK GOOD
4 hours ago via mobile · Like
Omega GracenMercy Chosen I gone use ur rass n sweep street because mi have my degree n it well hi n it draw fass…Yes Coke decoder is mi name, so is find a bitch, f**k up a bitch, malfunction a bitch, need I say more r u ovas… MADDNESS TO RASS IS MI NAME….OMEGA IS UR END!!!!!
4 hours ago · Like
Lecia Anderson Big pu**yhole gal Arlene Goodaz a my sister dutty nasty hole Ashley dutty cole it concern wi bcuz ago a blood a my sista day dash weh belly Ashley why don’t you bring your children dem. all yu do is walk a breed n dash we the belly dem Ashley cole yu caan pass cemetery the baby duppy a look fi yu.
Ashley Lusciousx Coke Lol.. if mi tell yu A yu tun it inna B.. Nuh feel special mi matey. Mi did a try fi mek yu feel incuded…
Lecia Anderson Don’t get the girl children involve nasty dutty gal. Non sensitive asshole!! Ashley coke.
Ashley Lusciousx Coke Omega stop di bloodclaat noise cuz yu so f**kin dumb mi cyaa translate none a di f**kry wah yu a write
Simone Dunbar Little dutty gal Ashley Coke, you a talk bout yuh a young gal, B**tch yuh young but yuh dun, lowlife gal all yuh a get is f**k and duck, yuh a bloodclaaat mad over man weh aint giving you sh*t all yuh a get is f**k, yuh a young gal but yuh pu**y mileage run out, yuh want to re thread, gal your pu**y a cluck like chicken, yuh hole miserable, b*tch get a f**king life.
4 hours ago via mobile · Like · 1
Arlene Goodaz GAL MAD CAUSE DI MAN WEH SHE A CLAIMS NAH OWN R UP IN THE PUBLIC, A SHE SEH A R MAN.BUT WHEN EVER YOU C US IN THE PUBLIC, YOU CYAA EVEN SEH HI.TO HIM, N CYAA DO NTHN IN THE LIGHT SO A WHO FI WORRY EHH, SHEVON SEH YOU CYAA CUM UP TO HIM NONE TIME OUT DEH, N YOU KNOW N YOU PEOPLES DEM KNO N EVERY BODY ELSE WHO KNO US.A WOMAN ARLENE GOODAZ A DI WOMAN SO I AM THE SH*T N A DAS WHY YOU MAD.WHY WHEN YOU C US TOGETHER OUT THERE YOU CAN’T SAY SH**T EHH,SO WHO GOT MORE WORRIES EHH,
Ashley Lusciousx Coke Ah pure sperm a come outta unnu mouth… Use ah cocky and cork unnu mouth
Ashley Lusciousx Coke Arlene yu a mate and mate fi have manners & yu fi only speak when mi a talk to yu…
Ashley Lusciousx Coke & right now mi a tell yu fi dismiss yu shape
Ashley Lusciousx Coke Ohh sorry.. Nuh shape nuh di deh either… dismiss yu presence.
Arlene Goodaz MI NAH CLAIMS NO MAN A WHO HIDE WID MI,NONE BELIEVE DAT,I BET YOU SEE MI N SHEVON OUT DEH ANYTIME N STEP TO US.N SEE, THAT’S WHEN YOU KNOW HIM REALLY A CLOWN YOU.
Ashley Lusciousx Coke Yu haffi claim him cuz him inna yu chest stick on big inna yu chest suh yu affi try hang on…
Simone Dunbar Nasty gal Ashley yuh stupid as f**k, so if yuh a wife b*tch why the f**k the man aint with you, yuh young and dumb nuh rassclaaaath. Go kill yuh rass self b*tch, you is a certified sl*t.
Omega GracenMercy Chosen Bitch go to f**king college den, u hole n u ass drop out or a u dash weh belly dem a cloud u reading ability…seem like u need a visit n me naa hesitate fi stuff sh**t in a dutty gyal mouth…don’t talk sh*t if u not ready fi swallow it…
4 hours ago · Like · 1
Ashley Lusciousx Coke All a unnu a idiot.. when shevon come mi a wait pon him.. Cuz Arlene seh him ago lick mi inna mi face suh mi a wait pon mi lick and mi a wait pon mi f**k.. suh when shevon come mi talk to unnu
Lecia Anderson Simone Dunbar a how dem little young gal hole miserable so?? Mi can’t believe a little young gal a argue with a big woman over man? Dwrcl Arlene Goodaz yu a real goodas!!! Not even crazy can bring back dat Deh stretch out hole..
4 hours ago via mobile · Like · 2
Ashley Lusciousx Coke Omega… I have my degree.. & it’s not General degree.. Its a real authentic degree… Correct all ur errors and rewrite what you’re saying and maybe I will be able to understand you because mi cyaa decode that. ..
Nadine Harrison Mi a tell yuh seh this gal is a duppy. Her pu**y dead and lifeless so the ghost has returned to haunt the living. A people she a look fi come to the funeral. Dutty gal weh get fu*k and dumped. Now your mad that the man gone home. You shoulda did keep your legs closed. You b*tch yuh. Go find your own man and stop trying to thief people man. A bun it a bun you because they are having another child because you can’t breed. Yuh should a did cure your gonorrhea in time before it made you sterile. You nasty dutty dash weh belly gal
Simone Dunbar A that mi a seh to Lecia Anderson a real rass idiot that, cause if she so hot as she claim, she shouldn’t in a no competition over nuh man, cause hot gal nuh compete, she’s just a sl*t and nobody a florida dont want the b**tch so she a try push up her nasty self, gal hole deep like well, b**tch cant hold nuh man, mi woulda like to buck this fb bad gal, f**king fool.
Ashley Lusciousx Coke Yu get it wrong.. Ah nuh mi pu**y ah mi mouth cuz ah nuh mi pu**y mi talk out ah… Arlene a di idiot cuz as a ol gyal she a argue wid young gyal ova young boi…
Omega GracenMercy Chosen Mek mi se u wit Shevon n a mi n u…n u can show him dis cause him nuh badda dan mi to rass…mi a man bitta u a man likka n sucka only good fi one ting.
4 hours ago · Like
Ashley Lusciousx Coke People still use dem deh things deh fi cuss people.. Mi pu**y well alright
Arlene Goodaz ASHLEY WHEN YOU KNOW YOU A SHEVON WOMAN N NOT A SIDE F**K BITCH.THEN YOU KNOW YOU GOT HIM.I WONDER SOMETIMES WHEN WE ALL IN THE CLUD N AM RIGHT BESIDE HIM N YOU JUST STANDING LOOKING STUPID HOW YOU FEEL EHH. DAS WHEN YOU KNOW YOU A SIDE B**TCH.WHO TRY SO HARD FE GET HIM N YOU CYAA.ONLY FI OPEN YOU PU**Y WHEN GET THE CHANCE
Lecia Anderson Yu see when some duty man lie with dog like you Ashley coke dem rise with flee. Everybody something that’s who you are Ashley.
Ashley Lusciousx Coke && all I’m doing is waiting for my baby to come home because I just talk to him
Ashley Lusciousx Coke & then him come home wid mi and yu wake up and call and a look fi him… last time yu back up shevon inna di club him run yu weh.. mi did shame fi yu
Arlene Goodaz YOU C HOW OUR DAUGHTER LOOK JUST LIKE HIM.A SAME OTHER ONE GONNA LOOK, MI NAH GIVE NUH MAN JACKET
Lecia Anderson Talk all you want talk to him so what. A dog will always be a dog. Free pu**y a run n dog get some so him ago tek it. Ashley close show mi something weh the man Eva buy yu? Fool nu rass
Ashley Lusciousx Coke West cut fit anybody because it is cut to fit…
Ashley Lusciousx Coke We a mek collection fi contribute to the DNA test when the baby come
Arlene Goodaz You so stupid SHEVON NEVA EVA RUN MI WEH INNA CLUB Lion Renegademuzik Pride ASK HIM WHEN DAT HAPPEN
Ashley Lusciousx Coke B**tch yu went thru all the trouble fi tag him. We can wait for the answer
Omega GracenMercy Chosen Cause u dum nuh rass… that’s ur degree n if it’s not General it must be Basic…been there done that. You are under educated come pair to me, you have no idea. Even my children are more educated and have more degrees than you will ever have in your life time n none of them neva dash weh belly yet! Go get ur PHD n shut the f**k up cemetery…
4 hours ago · Like
Ashley Lusciousx Coke The same day him run yu a di day mi a talk.. Right a di door way…
Lecia Anderson Kmfrct attention seeker Ashley coke.. Free f**k a run man ago tek it. All mi Breda get it to who else can line Ashley coke a dash out free pu**y
4 hours ago via mobile · Like · 3
Ashley Lusciousx Coke Omega… I think you mean “Compared”
Ashley Lusciousx Coke So u tell me who is uneducated
Ashley Lusciousx Coke Ya suh now ah fi yu man lef fi mi tek…
Lecia Anderson Yu can’t tek my man gal, my man full a ambition Ashley Coke. You are not is time B*TCH!! My man don’t settle for easy pu**y.. You have to be hard to get!!! And have money backa dat to. Arlene Goodaz yu nu seh Ashley a mine shevon and him a tek the money mine yu deading!!!
Simone Dunbar Arlene Goodaz yuh know seh Ashley Coke a lesbian a nuh Shevon the gal want a yuh, because yuh nuh see the b*tch a mad over yuh, Dwrcl b*tch eat yuh heart yuh lose the battle.
Ashley Lusciousx Coke Lecia unnu full a ambition thats y yu breed every week
Ashley Lusciousx Coke & mi wouldn’t know if yu father neva tell mi
Omega GracenMercy Chosen B*tch come to my hospital n see if u walk out alive n u will see who is uneducated…n when I see ur ass we will see then too…mistakes r meant to be made but there won’t be any when I catch ur ass n I hope it’s with Shevon so he can tell u what a f**king fool u is for f**king with me cause he just gone move the fu**k out my way…I’m not the one *itch*
4 hours ago · Like · 1
Arlene Goodaz I can tag HIM cause that’s my MAN n baby fadda I WONDER MY YOU CAN’T even get the chance fi. Tag mi ASHLEY COKE SHEVON SMITH Lion Renegademuzik Pride A ARLENE GOODAZ MAN.,A NUH LIKE YOU WHO A USE YOU MOUTH N A OWN HIM UP WHEN HIM NAH OWN YOU,MI WANT FI KNO HOW YOU GO F**K HIM WHEN YOU KNOW YOU COUSIN WAS WITH HIM BEFORE IN THE LAST.EH.YOU NUH HAVE NO SHAME ALL HIM CAN LOOK N SAY HIM GET TWO COUSINS SHAME SHAME SHAME.THEN YOU LEFT FROM DEH SUH N F**K HIM FREN MY BROTHER PLEASE TELL MI FI YOU THINK DAT MAN WOULD REALLY WANT YOU FI BE HIM WOMAN AFTER ALL DIS SHAME ON YOU
Ashley Lusciousx Coke Omega. watch yu temperature… Mi nuh feel like fi try decode wah yu a seh..
Lecia Anderson Kmrt da gal yah Ashley a real idiot all mi fada f**k yu to Ashley mine yu get a rass beating from him wife.. Daddy f**k yu, him son f**k yu, him son in law f**k yu but wait miss pass round donkey Ashley Coke who nu get it who nu wAnt it
4 hours ago via mobile · Like · 3
Ashley Lusciousx Coke Lecia yu a butu
Ashley Lusciousx Coke Shevon is not ur man.. Yu nuh see seh a fi we man
Lecia Anderson Miss easy fi get Ashley coke, free dash out pu**y Ashley coke. Carry yu pu**y over Shane tire shop Mek him try reconstruct it fi yu by the way I don’t even think that can help yu. Young gal like yu have a pu**y problem I can imagine when you reach my age?? Hush!!!! Yu afi go Mek dem cement it up. Ashley Coke
Ashley Lusciousx Coke Yu nuh see seh mi a done wife..
Ashley Lusciousx Coke The amount a time yu breed yu pu**y need fi stitch up
Omega GracenMercy Chosen Arlene Goodaz next time you out n see this nasty bitch mi nuh care weh she deh call mi cause if she think mi a joke she a find out fi mi way…n u f**k dadda u dutty sluttttt bitch u can call u self smadddy…DWL, KMT…
4 hours ago · Like
Arlene Goodaz OH OK A YOU HIM LIVE WID R MI EHH, MI SORRY FI YOU, KEP CLAIMS HIM
Ashley Lusciousx Coke Now mi know seh di monkey jump yu fi true && shevon still a stray
Lecia Anderson What you meant to yu nu stop swipe. OOps!!! Bout done wife yu need fi stop swipe. Ashley Coke!
Ashley Lusciousx Coke Lecia y it a bun yu suh… Yu want him to?
Lecia Anderson It look like a you the money jump Ashley yu Neva find the right monkey fi jump yu that’s shy shevon never stay. Why you think you are so tormented the wrong money f**k yu. Next time yu ask mi where you are to go to get f**k by a money. Ashley Coke..
3 hours ago via mobile · Like
Ashley Lusciousx Coke Ya ah did mi n dadda n Arlene
Ashley Lusciousx Coke Shevon leave gone where ??? Shevon ain’t going no where.. Ah Arlene go a di Haitian gal fi go tie Shevon and him still cyaa stay
Lecia Anderson Yu seem obsess with my daddy yu nu stop talk about him.. Ashley
Arlene Goodaz MI SISTA Lecia Anderson ASHLEY COKE A ONE DUMB B*TCH WHO A SEEK LOVE AND CYAA FIND IT,SO SHE A TRY FI LOG N HIM.IF DIS MAN F**K YOU COUSIN N YOU KNOW N YOU GO SLEEP WID HIM AFTER PLUS HIM FREN MY BROTHER WHAT DOES THAT MAKE YOU EHH?? YOU HAVE SOME SERIOUS PROBLEMS
3 hours ago via mobile · Like · 1
Ashley Lusciousx Coke Mi need fi save mi energy fi hug up mi baby when him come
Lecia Anderson As mi seh Ashley yu have free pu**y a run shevon ago tek it a man dem name. So nu feel like yu whole nu position. F**k n duck. Yu know yu a real clown Ashley
Lecia Anderson Gwan save it till mi buck yu Ashley
Ashley Lusciousx Coke Lecia Shevon nuh have nuh weh a go…
Arlene Goodaz SHEVON IN LOVE WITH MI N CYAA LEAVE CAUSE HE KNOWS WHO I AM, BEFORE WE GET TOGETHER HE BRING MI HOME TO HIS MOTHER,AND TELL HER WHO I AM.N FROM EVER SINCE WE TOGETHER. SO PLEASE TELL MI WHY YOU DIDNT GET THE SAME TREATMENT EHH????? CAUSE YOU A F**K FI FI NTHN. TALK FOOT GAL A YOU MAN BUT HIM CYAA EVEN HELP YOU BY A CAR EVEN A CHEAP ONE.SO WHY YOU A CLAIMS A MAN WHO AINT DOING SHIT FI YOU .BUT HE’S DOING FOR MI WHO HE LIVE WID WHY EH YOU NUH C SOMETHING WRONG. ..YOU WILL LEARN
Ashley Lusciousx Coke Nah bitch you will learn.. Time will time.. Mi a wife.. Yu a mate
Ashley Lusciousx Coke Lata Arlene mi a talk to mi baby
Arlene Goodaz WHY YOU CYAA ANSWER MI LAST COMMENT EHH CAUSE YOU KNOW YOU A REAL EDIOT. MAN CLOWN,WALK FOOT GAL.A BAY YOU HAFFI A BEG RIDE WHEN HIM MEK IT POSSIBLE FI MI GET A RIDE.
Lecia Anderson Arlene Goodaz the gal don’t even have a car?? Kmbrct yu serious. A what wrong wid da gal yah thou.. Walk foot Ashley coke n a argue bout man. She have a house is she e en INDEPENDENT.. I thought she was on top if her game dwrcl!!!
Ashley Lusciousx Coke Mi nuh affi beg ride when mi call mi man him come. Leave mi alone I’m talking to Shev
Arlene Goodaz You really want attention mi SORRY fi you.a wonder why YOU a BEG RIDE when he buy mi one.a WAIST missing really a WAIST mi time WID you
Lecia Anderson After going to college and all that’s where you resort to RED LOBSTER Ashley Coke?? Why did you bother to waste your time going college to work at RED LOBSTER?? Kmfrct!! A fool this. Since you claim you are so highly educated why get a job at red lobster b*tch? That’s the best you could do?? Smfh
Ashley Lusciousx Coke the same one wah him use fi bring me to work daily…
3 hours ago · Like
Lecia Anderson Arlene Goodaz a really RED LOBSTER she work?? If I was your mother I would give you some rassclathe lick fi waste my money then resort to red lobster
Ashley Lusciousx Coke Nuh worry.. Mommy doesnt pay my tuition… I work at red lobster and ah my tax money a pay Arlene bills and buy har food… At least im in school and trying to better myself.. Can you say the same ??
3 hours ago · Like
Lecia Anderson Is a stripe the gal a look after yu Arlene Goodaz any stripe she a get us a bloodclathe RED STRIPE bottle inna har head Ashley Coke
Arlene Goodaz Lmao so when HIM home WID mi HOW HIM find time fi tek YOU a WORK DUMB B*TCH, don’t worry when you c US TOGETHER SAY something PLEASE mi a BEG you.MI really want KNO if a YOU MAN FI truth
Ashley Lusciousx Coke Every morning b*tch trust & believe
Lecia Anderson My girl the money I make for the week that’s what you work for the month b*tch. Ashley Coke..
Arlene Goodaz Rass CLOT so you GA WORK ANY time YOU jah KNO Starr da GAL ya FOOL bad.
Lecia Anderson Maybe two f**king month too., so don’t want size up with me my dear.. Very INDEPENDENT Hun
Arlene Goodaz LMAO MI CYAAA BADDERRRRR
2 hours ago via mobile · Like · 1
Lecia Anderson Shane MrTekwehyugal Anderson tell me about Ashley Coke please?? How was sex with her??! She wide like ocean n deep like Pitt. Arlene Goodaz lmfao!!’ Ashley Coke one of your man is on now Hun
Arlene Goodaz Hahaha mi SISTA deading yuh killin mi chu BLOODCLAT Lecia Anderson
Lecia Anderson To rassclathe sis Ashley big hole weh yu Deh gal!! One a yuan dem Deh yah. Yu f*k shevon, Shane MrTekwehyugal Anderson and then Shane left yu n yu go back go f**k shevon miss pass round donkey.. I see why did RAPE bcuz yu too easy a day happen to gal like yu.. Yu a mine shevon an him a tek the money give Arlene Goodaz a matey like you mi loike
2 hours ago via mobile · Like
Ashley Lusciousx Coke Ah full time fi man stop tell lie pon pu**y
Ashley Lusciousx Coke ya man u a tump n delete dem.. yu tump yu mada n yu sista and yu nuh gi dem niuthin that’s y dem come a road a broadcast yu
Arlene Goodaz NUH BLOODCLAT MAN CYAA CUM PON FB AND SEH DEM F**K ARLENE GOODAZ.YEAH MI GUDD LIKE DAT,A ONE MAN MI SEH,AND IF MI LEFT HIM FI ANOTHER BEST BELEIVE HIM CYAA F**K MI AGAIN, A PASS ROUND DONKEY THINGZ DAT.
Ashley Lusciousx Coke yes. just like yu sista and yu madda..
Ashley Lusciousx Coke ah full time fi yu man up now man and stop try get a hype
Ashley Lusciousx Coke f**kin bright
Arlene Goodaz At least yuh cum PON FB n OWN it UP Shane MrTekwehyugal Anderson yuh MEK it known AREADY mi man nub INA LONG cocky argument wid GAL.YOU TOLD IT AS IS.EVERYONE KNOW SEH YOU DID A SLEEP INA HAR BED FI HOW LONG, N YOU SPEAK IT OUT LOADDDDD,LEAVE DEM NOW MEK IT KILL DEM…..NOW MI WANT FI SEE WHICH MAN CYAA CUM PON FB AN AT LEAST CALL UP MI NAME BOUT DEM F**K MI………A ONLY HATERSS WILL ASSUMED N LIE PON MI.NUH BLOODCLAT MAN CYAA MEK MI MAD FI GO F**K A NEXT MAN,AFTER MI NUH DAT DESPERATE. .PASS ROUND DONKEY
Raquel Alinda Arlene Goodaz u shouldn’t even be inna no conversation wit that smutt…im reading this foolishness n she just seem like a str8 fool. Talking about so called degrees…ok so she considering herself an “educated hoe” either way a hoe is a hoe. U can have all the degrees in the world, but if u go around sleeping with other people men, you aint SH*T, you have no class. Arlene if this was 3, 4, years ago i woulda told u tap out lemme tap in, and f**k dat b*tch up, cause one thing i can’t take is the back n forth and sh*t talking. She gonna f**k with the right female man one day!!!
about an hour ago via mobile · Like · 2
Arlene Goodaz Raquel Alinda lmao REAL TALK A EDIOT MANN, ONLY THE CLOWNS DEM WHO ROUND HAR.MEK SHE GWAN SO, YES ONLY TIME WILL TELL
59 minutes ago via mobile · Like · 1
Lecia Anderson Racquel Alinda the little Forte pierce mattress everybody sumn a come pon FB and a gwan like she can style people brite. Low life Ashley Coke low mi good good up sister alone she is a lady B*TCH go sort out your hole nasty gal. Pass round donkey hanky panky dem a play wid you.. Shane MrTekwehyugal Anderson and shevon and the others get yu easy. That’s why dem buss a rape pon yu Ashley Coke and I don’t think it’s rape a you give it away and a talk bout rape go sit down skull Ina belly gal. Brite!
55 minutes ago via mobile · Like · 3
Natasha White Arlene Goodaz yuh dunn har proppa ,now this ready for Jamaicangroupie Met.
54 minutes ago via mobile · Like · 2
Arlene Goodaz Yo mi SISTA lol. Chu mi BADDA, Natasha White deadingzz
49 minutes ago via mobile · Like · 1
Lecia Anderson She too brite Natasha White enough of you now nastiness a yu suck Shane MrTekwehyugal Anderson hood to Ashley Coke rifle cleaner stop walk n clean up forte pierce man dem rifle.
48 minutes ago via mobile · Like · 1
Lecia Anderson Lawd Jesus please delete all this drama Nicole Archer why did I bring myself down to this B*TCH level thou smh!! Brite she brite just delete dem off yu page now Goodaz we soot her sauce now
46 minutes ago via mobile · Like
Natasha White Bap bap !
46 minutes ago via mobile · Like
Lecia Anderson Shane MrTekwehyugal Anderson get gal easy Ashley Coke brite bout a look hype off who?? Kmft!!! Somebody weh a walk and dash out dem hole so why kind a hype a man can get from you B*TCH?? Bout a look hype but da gal yah brite ehhh??! Bout mi Breda weh get gal easy Shane MrTekwehyugal Anderson a look hype off who n what? Put on clothes pon yu argument dash out yu front a a cry rape!! Child please Ashley Coke go chuck off a bridge and kill yu self b*tch

0 thoughts on “A DEM TAG MI TUH DI POST-JMG SEERUS MAN COURT..MATEY VEX SEH WIFEY BREEDING

1. rlene Goodaz Lol a EDIOT DEM Mann, AH das WHY mi nuh WORRY mi SELF mi a right,DIS GAL WHO KNOW BOUT MI RELATIONSHIP THEN STILL PUT R SELF IN IT,FEEL LIKE SHE CAN CUM STYLE MI,EHH GAL TOO NUFF, SHE MEK R SELF KNOWN BOUT YA ALREADY, CAUSE DI MAN WHO SHE CLAIMS, TELL R FI NUH CALL BACK HIM BLOODCLAT PHONE.SUH SHE TEK IT TO HEART N START TALK TO MI BREDDA, SHE COULDN’T TEK DI LIFESTYLE HE LIVE,SHE RUN BACK TO MI BABYFADDA. SUH DIS GAL REALLY THINK SHE CAN WALK IN MY SHOES EHH, LET MI TELL YOU SOMETHING JUD A NUFF MI GO THROUGH MEK WID SHEVON DI WORL KNOW, BUT BUT BUT ONE THING I KNOW FOR SURE,NOT BECAUSE A MAN HURT YOU YOU FEEL IT RIGHT TO JUMP TO ANOTHER ONE IN NO TIME JUST BECAUSE YOU MAD,NOT GONNA SOLVE THE PROBLEM.YOU ONLY HURTING YOUR SELF.N MAKING A BAD REPUTATION. AIN’T GOOD. N N N I KNOW FOR A FACT SINCE I BE WITH SHEVON NUH MAN CYAA SEH DEM MESS WITH MI.N AM VERY PROUD OF WHO I AM.A GOOD REPUTATION GOES FAR.SO NUH GAL CYAA STYLE MI.
        6 hours ago via mobile · Like · 3
        Lecia Anderson I’m not in the mood today, so I’m not even going to start again yet!!’
        6 hours ago via mobile · Like · 1
        Ashley Lusciousx Coke Yuh ave 4 children by 4 different man . U go to Jamaica go f**k pon Shevon and come back a breed. The amount a man wah yu f**k since yu deh a ft pierce yu need fi name arlene street sweepa instead ah arlene goodaz. If shevon a did ur man y the f**k yu steady a call mi phone when yu cyaa find him… Shevon a nuh your man.. Yu nuh c seh yu a borrow yu did borrow him… The liposuction wah yu do couldn’t hold him cuz bitch u will never look like me.. Your time is done & my time is now. Yu just did a past round and when u reach a Shevon he was the best thing dht happen to u suh yu run go tie him… the amount a man wah yu f**k cyaa even count & all a dem a did borrow man… & let’s not start wid di man weh yu did a beg fi deh wid & him neva want yu.

1. read it man… man breed big ooman and di two a dem a cuss seh a fi dem man..mi neva si dis yet

mate se she educated and work a red lobster

1. met look like she working while sending her self to school.

me understand fi her post dem betta dam di baby mom and her sis

1. den if she have real authentic degree she nuh supposed to a study den wrong or right? So what she doing at red lobster den?

1. met good morning a wan fight yow, why u did dat to me.. me come pan di site and it did a tell me pure frat.. anyhoo did u hear dat rohan marley cut off him long flowing locks and breadsss.. yes ma dear a hope nuh baddy nuh fuss me yet fi tell you dwl

1. Metsy mawning this need Jesus!!!!!
          Mi say mi read and all mi can do is start sing “rock of ages bled for me let me hide my self in theeeeeeee” :kr
          Mi think yessiday was the shittttt but Arlene n har mate is the shitizzle no sahhhhh

1. mi sehhhhhhhhhhhhhhhhh mi read everything dem tag di man and all now di man doe ansa FIWB :travel
            morning ooo

2. when di baby madda mention him di mate/wife as why :ngakak di matewife seh she get drop a work every morning and di man coming home to she…what other states dont have it a run over a florida

3. Met mi no mean fi ask u personal questions but bear with me are u over 30 cause I am n I’m wondering if women my age are like out of sync cause dem likkle gal ya now a days no easy a rass

4. In my 30ties yes oooooooooooo..but in this case mi a wonder whey di real ooman deh because di baby madda nah seh him sleep a fi har yard only di mate and dem a se him dont want di mate so where is him real ooman?

5. Yessssss di mate nah back wid har ting none tall n baby madda pretty much a say she know say the man n di “educated” gal deh so a wha kind a toss up ting this, now this is a real bat up n ketch situation

2. but di mate bright bad…. it look like di man really deh wid her cause all she a say sje a talk to him, di baby mother caa say a lie.

All di taggings she still ago hard.

3. The babymother is a fool…from you in a long argument with the mate you lose….the babymother cuss and call in reinforcements while the mate style her up neatly mi shame for the babymother… :sorry

4. me she @my name is….. all she a call him, him deh pon di phone with wife/mate.

proof that pickney naa ole man again “singing”

5. “GD MORNING MATE WE MAN NUH REACH HOME YET,” which bloodclaat day and age a gal could and bright so with me?? Nosa me like dah matey deh! She very tame! All the man want some Bloodclaat lick cause them really tried it Kmft! Met weh you find dah next idiot deh?

6. lawd god from I was born out of my mother :malu a who own the man : :cystg mekk me get me coffee and wait fi the owner;;; dem something ere will never happen to me cause me no tekk disrespect from no dutty bwoy u diss u get dismiss pon spot @met a wey u fine dem people yah man :ngakak :malu :ngakak

7. a which one hav a degree caw arlene wah seh “loud” an enn up spell “load” yuh noe dunce ppl mussin rite pon fb only hit the “like” button oooooooooo :tkp

8. Met Ashley a bad gal..me love itttttt!!! Ashley sayyyyy we a mate… she say him buy di car yes..di same one him carry me go work ina..why would i need fi buy me own car…lissen me!!! not today lol

9. di one weh Ashley a dun bout har bagga bad spelling mek me sick..yuh can tell is a yankee a buy out Jamaican argument..bout com pair lol

10. Met,when will these low self esteem women learn. How could you know that your man f**king this girl and have the heart fi a argue. Why didn’t the babymadda invite the man fi come dun the mate since a she him supposely choose. Florida need some man reinforcement because a pure cussing agwane ova community koki.

11. Y unuh a argue ova everybody man….jeez, ms. not so goodaz y u go breed fi di man an know him naah lef ashley an every odda oman weh deh a ft. pierce, how old r u?…n ms ashley, u is a young nice looking girl wid a bright future, man is not all especially when he is everybody man…unuh ppl act like ft. Pierce n PSL is the only place man deh.

12. Big up di independent gyal dem weh dem man drap dem off a wurk n den guh pik up dem mate inna di same cyar ooooooooooo :nohope

13. But Met Arlene Goodaz no stop send her money come a Jamaica,ALL NOW! come mind one likkle boy from st tomas and one bagga naked picture weh don’t stay good. Betta story is the THIRD likkle boy outta d group she f**k and NONE of dem dont want her. di likkle boi dem f**k dont even waa f**k her last time she come she a beg f**k from d last boy and him say him hood naa stan up fi ar. How she reach a NY a fight ova man? She sure di picni a fi d man?

14. from arlene come to america a port st lucie and fort pierce she live , all them gal da do is 3some with the man, what did u expect.and him still f***k other gal….p.s and look at the man too

Leave a Reply to Observer Cancel reply