A MESSAGE FROM DI THIRD WHEEL

ohuh

Sharlene vs pinkylou a war over Stephen aka junior!!Sharlene a full time now yuh find a man fi yuh self and stop walk and f**k the time yuh take and in a people life yuh go and sort out your!!the boy live with him baby mother him nuh stop clown yuh out all the boy over new lots yuh still a f**k him sh*t mouth gal and again to any man you f**k mi nah look pon them all pinkylou she nuh ave nuh ambition fi a breed fi you Sharlene and toyasortout need a life bout she a call police pon ppl just wait Sharlene yuh love carry news to ppl and when the war start u a run just wait yuh 2 man dem cyaa save you yuh freind dem say the boy nuh stop use yuh all pon leave the ppl dem man and come war with me go find a man fi yuh self dance hall b*tch

0 thoughts on “A MESSAGE FROM DI THIRD WHEEL

1. Sharlene is dancehall sperm bank so she breed & dash wey belly bout ya what a little gal fe walk & f…ck .

2. she had another abortion. yo she think its a form of birth control. she need fi open a cemtery fi her self

3. Senda next time yu send letta come a pinkwall, please add a . at the end of every complete sentence and double space before starting di next sentence. I couldn;t finish reading your story. It gave me a headache.

thonks

Leave a Reply to Real talk Cancel reply