A NUH ME SEH IT STYLO

HMID goodnight pinky I was just scrolling through the gram when mi start add n put two n two together after ending up on both these ppl pages mi get fi realise seh Stylo G and Amoy Townsend deh ? Mi know my eyes nah deceive mi seh a di same balcony dis dem tek pic pon inna Dubai. 

😂
😂
😂

🤣 woiiiii mi understand this whole Lisa being spiritually in love with the world boss thing now.

8 thoughts on “A NUH ME SEH IT STYLO

1. After di spectacle wid him n him baby madda mi lose offa him as a artist Caz a child was involved.

2. @Careesha Please …The time you take lose offa him. Him and him baby mother and child ah make tik tok video and live good😂😂 after dem done trace. Cyan really follow up baby father baby mother drama.

3. Sender you late bad. Listen to Stylo G – Oh Lawd where he disses up Lisa Mercedez and big up Amoy Townsend. Listen to it again.

“Dem a wife gyal weh tek more mail dan letter box” – Lisa Diss

“Gyal a si mi and a get wet, fountain. Pretty gyal like Amaya Townsend (haha)”

Leave a Reply to cameisha Cancel reply