A NUH MUS DI COUSIN SEN IN BUT SAMPLE NUH UGLY FI TRUE

michi
See the b**h on the right wa send in bout Michelle/sample, her own cousin! She is a family killer. When dem cya get the gal money to borrow an drive up an dung in her car dem start hate. U wearing the plastic version of Michelle hair in this pic lmao look at u calling ppl ugly no sah, ugly nuh stop at Michelle foot lie u lie. Bad mind is deadlier than obeah, when the man did have you pon lock dung a suck a new d**k by minute u never talk but u run out fi try tarnish ppl eeeh buddy mouth? Amount a c**k u nyam fi the 3 day u pon lock down, a from noting to something it be go try be something an stop settle for noting… If u see say sucking d**k still have u walking try something new an let the gal enjoy her life fu**ng hater. Family killer!

6 thoughts on “A NUH MUS DI COUSIN SEN IN BUT SAMPLE NUH UGLY FI TRUE

1. Lisa but wait deh a nuh you mi hear the other a talk bout yo luv yo Cuz a suh easy uno hate ppl di one time you nuh get the gal hair yo hate r sun nuh hair that you av in uno luv live ina gal things too much man all di muma is di other one cause mi could a neva sit down n mek fam class mi foodbosket like dat cause with sample there’s no food I can remember one day di mama sit dwn n say a one thing mi can count pon sample di gas’s done n mi sure shi a cum buy it n dinner sure so mummy wah really happen now tho yo belly full

2. Hunnu a talk bout Sample nuh ugly tell her fi teck off di false hair Sample a cocky sucker she suck Pings from out a ravers crew cocky Sample a undercover sadamite Sample suck off the whole dance hall cocky

3. Not a thing ugly bout the girl. But smeedly on the right or whomeva fi get done properly.

All that crochet in a it head me would tear out and use fi do an attempted murder pon har.

Gal whey try bax food out a kids mouth me bringle pon big time.

4. Hunnu tell Truckey Sample fi teck off di hair and stop bleach and si if hunnu nuh run up and dung from her like hunnu mad

5. Lisa everyday uno talk bout suck cocky and bleaching why you don’t bleach it nuh cheap enuh and if your mada did suck your father good him wouldn’t a dead enuh him would a up and running leave Mi cuz alone shi nah trouble uno everyday uno deh pon r we a county love r cause shi av ambition and wi respect that uno come suck out the shit outta r batty dutty ppl like uno