A NUH SUH PEOPLE GET KETCH OO

blinditem
met u remember this girl tracey gotti that do the video bk in november bout har friend michelle an then a nxt girl call donnette aka collette british did do bk a voice note bout this same tracey gotti because it was one big mix up. well met donnette get turn back when she comming back to england fr jamaica. and the ting is everyone did know seh she was gonna do cus she talk it b4 it even happen.donnette inna england about 20 yrs an everyone know she was there on her sister name and she get stay long long time, but its not tracey business to report the girl seh she in her sister name cause eveyone fr mobay weh donnette cum fr know seh har sister name she in but no body neva report the girl so y informer tracey tek it pon har head tru she and the girl ave argument an inform pon har.this tracey girl nuh easy enuh, she deport her sis-inlaw few yrs bk after dem ave an argument an the poor woman die about 2 wks after been deported cus she so stress an she deport her baby fada kid tru him never want har an have nuff woman. she really need fi stop dis cus she neva sen fi di ppl dem in the first plc.if dem a war, war till the end been an informer nah go work. tracey stop deport the ppl dem ,girl u too wicked. tracey everybody know seh u is a informer an dnt tink the ppl dem nah talk.

30 thoughts on “A NUH SUH PEOPLE GET KETCH OO

1. oh well summaddy cum foward mi did a wonda how long b4 sumone touch this matter. poor girl donnette . tracey stop deport the people them jus mema karma is a bitch u is england no1 informer an mi glad someone cum foward wid it.y u inform pon the girl tru u deport yuh sisinlaw an get weh u do it twice again, the woman dead wid all the the stress pon her but memba dat is on your shoulder , god nah sleep

2. Her reports are not the only thing that led to those individuals being deported, they must have had encounters with the law prior to this Tracey person reporting them smh… This is a messed up situation, we need to stop calling immigration on each other. We all are from JA, we migrated to make a better life/living. The backbiting is unnecessary.

3. When is this evil woman gonna learn, poor Donnette. She just come a England a deport people fi foolishness. She deport her first 3rd baby fada Kid fi tru an him dead bout 6 months after. Then she start Badmind her brother woman true she open shop an send her back an she dead. Then she send her 4th baby fada a Scotland fi money an him dead. She have a lot a karma pon har. Hope Donet and leave it to God.

4. When is Tracy gonna learn, she just coming like she come to England to send people home.
    She send home her 3rd baby fada kid fi tru, 6 months later him dead.
    She send home her sister in law tru the brother open shop gi har, she dead in no time.
    She send har baby fada to Scotland an him dead too.
    This woman is crarses, but God nah sleep cause karma is a bitch. She is a she Devil.
    Poor Donette just hold firm muma.

5. no sah dis is bad girl u cah deport ppl like dat, this tracey woman need fi stop it we all r poor ppl an want a better life why we leave ja so hope she is been paid for the informing job the girl stuck a ja an she ave har family who a depend pon har tracey dnt u tink god a see weh u a do. look how u deport the poor woman 4-5 yrs ago an the woman go ja an dead ,(stress kill har ) u nuh tink dat was evil enuff. psalm 23 fi yuh. mi did a wonda to @ hotstepper an kerry is wen sumone was gonna address the matter instead of ppl jus a chinese whispher.@a beautiful mind the people dem was illegal so they neva have a ground to stand on dats y them get deported. the baby fada did inna police bangarang nuff but the sisterinlaw was a good woman she was jus around sum evil set a people.

6. @blessed mi a tell you, no one want nothing to do with her cause a bare death an destruction follow dat girl. What a way she just a beg everybody friend pon Insta since she Mek the video, she nuh stop comment pon mi pic an mi nah look.

7. dwrl @ anonymous every body a talk how she wicked , u betta stay far fr she an u mus tell har the truth say she a informer an she mus stop like up yuh picture. jamaican nuh like informer

8. dats y mi cudnt live inna england lord dem wicked ,o god mi feel it fi the poor girl . tracey god nuh love ugly. how you sleep a night time

9. @beautiful yes she same one. God go with har… I never know a suh long donet been here though, thats a long time. Bwoi sah dem long time big ooman dem nuh easy

10. Them people wicked no bloodclaat, Tracey never report that gal… She a hype how she rich a things like that…. All she UK don’t miss the gal is a valgabon as no respect, an not going the UK any good, when people like that is not in the UK the community is better, she is not miss at all, them too rich fi England.

11. Mi talk it yah years ago an somebody cuss mi out. Tracey is the biggest informa but karma is a bitch Tracey yuh Memba yuh friend na dine who use to do hairdressing and yuh put two bone inna har bag and call police mek Shi get dip? Tracey yuh Memba yuh try set up Di gal dem inna oakington detention centre seh dem have drugs in deh and when it never work yuh seh dem a bully yuh? Tracey your day will come if not you then your children ole evil bc gal!

12. Omg at @anonymous 11:54 pm look like you have her file. Look like she wicked long time all her friends have a story, look weh she duh oney pon har sick bed.

13. no sah @anonymous u a talk di truth no lie mi memba fi tru nadine weh get dip wen tracey put the tings in har bag an the hairdresser woman lerlene warn ppl bout tracey an people did tink a like she nuh like har but dat woman feel the hands a tracey too. u memba the girl call oney? poor gal feel it fr tracey too but she escape the deport cause tru she did married so tracey cudnt deport har. she cudnt deport lerlene and nash cause dem a english so she jus tek weh har self an spead pure rumours bout dem.tracey walk round a show everybody nash car papers say is not buy she buy her convertible is hp tru she badmind the gal mi sorry fi all nash weh a like up tracey pic tru tracey try fren har, girl fool mi once shame on u, fool mi twice shame on me. everybody a talk how she a like an comment pon dem pic jus take the distraction off a reporting donnette it nah work tracey. every body a talk all the hair shop, barber shop, town everyweh a talk how u wicked an evil. mi dnt like donnette but she nuh deserve it same tiing y u tracey here is the same reason y donnette here, but stick a pindonnette deserve to be here even more dan you cause she look afta har picky dem nah lie dem clean like whistlebespecially the lil hirl a ja an u dont even acknowledege seh u have kids a jashame u kids dem affi a walk an beg and the same woman u deport she did go look fi dem b4 she dead an call u an u shame like dawg and she feed dem b4 she daed. may her soul rest in peace(joanne)bwoi big long time woman everybody a try do better these days and u still in ur old wicked ways, stop it man god a look dwn pon u. ur days wont b easy. mi did see u all a talk bout guard ring tracey y u so wicked ? u have guard ring and dat a wah mi can bet mi life pon cause mi nah lie . donnette betta dan u doh cause she buy house an ship furniture an ship car a ja wah u have tracey? nutin zero so even tho u inform pon har she can live a good good life but if dat was u , u wudnt even know where to startu cah a do dat mygirl ppl life matters

14. I’m actually sorry for Tracy though, she’s her own worst enemy. It’s like she have some sort of Badmind disorder, I been hearing about her for years an she seems to getting worst instead of better. I thought with the bad things that happen in her life she would no to change her ways. But look like she need Devine intervention.
    Donnet might not of been a likeable person but she never deserve that. Worst she’s the bread winner in her family. Ambitious an go getting, such a shame. She probably had no idea what she was getting her self into.
    Tracy if you reading this get help in the name of Jesus, don’t just call him an ignore his signs. Only he can help you.

15. This women did all this to loved ones and each one she did this wicked thing to die off… This women is evil, neva seen a person so wicked and for what… If you hate yourself fine but leave people out of it, no one want to be as miserable as you are… She needs to get on her knees and pray for forgiveness her time will come… She’s going to have to answer to all the evilness she has done to people… Your own baby father how wicked are you, WOW can’t see it yet but these people are out there..

16. how tract still deh a foreign she senback suh much pple an nuh stop tell lie a imigration she a informa drancruh. An fe wa she nu hav a ting. Mi nuh feel sorry fe donet ah tract me feel sory fah she sell har soul long time.

17. A nuh stress kill di girl a science kill dem, she never want the Woman feed her kids an dun har so she kill her off. She kill off wally true him leff Her fi Maureen an him call social service pon har seh she a bad modda. When Tracy see Maureen Tracy gwan like she nuh have nuh mout. Maureen ever a dun har too har face an she just quiet like when darg sick. She fraid a Maureen like puss.

18. not even 1 barel Tracey pack an Sen feed ar baby dem from she deh a foreign Mek me tell Unu karma nar left Tracey front door

19. so mi get a bc wid dah link yah an a yah suh it tek mi.wull on deh my girl if a one ting jamaican nuh like dem name pon is informing,but u hold u little corna doh like breda anancy cause u kno a tru di ppl dem a talk. last month mi guh a town and inna kfc was like school an teacher seh share u story wid each other. bwoi tracey dem dun yuh god know mi neva know u suh wicked.mi glad it reach yah suh(the great wall)but mi nah hear nuh body mention seh har tall friend did seh fi har door get kick off too days afta the bangarang ,dat a coincidence too ?wooooiiii mi weak cause man kind cah so evil.all the hairdresser dem a seh dem fraid fi duh u hair but dem fi tell yuh the truth or a yuh obeah dem fraid apoor walley to rass best time a him life was wid maureen lawd him seh him did feel free rip walley.maureen big up yuh dam selfyuh tek walley an mek tracey park like dumpa truck ova western rd.girl guh repent , god will forgive you.

20. This old evil woman Cause people a Jamaica fi war an dead with her wicked lies, before she come up, everybody fraid of har mout that’s why har family dem disown har. Them send fi har come change har life an she cum a inglan cum tun she devil an cruff. She guh a angie fada funeral wah day a look back friend from di family dem an the whole funeral ignore har. After the wicked tings she duh dem. if a mi like she mi go repent an born again cah she too wicked sah. Nadine hold up you head girl, what goes around comes around. Donet hold the faith.

21. I just wanted to put in my 2 cents.
    I am really disgusted that Tracey gotti who as done so much wicked and cruel acts to people is soooo bareface trying to friends after all that she as done. she as sat in front of a camera in a empty room with only abed, with her ugly nasty face telling sooo much lies on michelle, and people would really believe because they were friends, only because she has,nt got a pot to piss in, or else she would be taken to court for trying to defame michelle,s character cos michelle no longer wants her friendship, she tried to set michelle up but that didnt work either.michelle is a good friend to treats her friends really good if their all going out everyone as to look good, no bad mine thing,she parted ways with this evil, then tracy begged her to be her friend, but she only came back to finnish the mischeif she had intended for someone so beautiful and kind, this my people is a DEMON in disguise, michelle never deserved it. she,s never been RAPED Big disrespect, to defame someone who she can,t keep up with and keeps killing her with creativeness, also BIG disrespect to jamaican men who have only showed michelle respect everytime in jamaica and anywhere else in the world she as travelled, she tracy would put out something so venomous about jamaican men; no my dear that never ever happened. she started that rumour as she wanted people to look down on michelle. michelle as always had a gorgeous house with a state of the art kitchen and a state of the art fridge, jealous much. as for her sisters they have careers, always have always will, she,s never ever been to their house, as they never liked tracy so how dare she call them out of their names, she dont know them at all, they never had tracy in their lives EVER. DONETTE your a survivor, tracy will get her karma for what she as done to people who were kind to her, wally was a good man, she never wanted him, and he died for her vanities, look at her now in her empty council house still getting government money

22. TRACY GOTTI,
    WHY ARE YOU SO DANGEROUS? I WISH I COULD TELL WHAT YOU TRIED TO DO THIS
    WEEK TO THAT PERSON, IT DIDNT WORK THOUGH THE MOST HIGH SAW AND PROTECT.
    CAN ONE PERSON BE SO EVIL AND GET AWAY WITH SO MUCH