A POST FROM THE YOUNG LADY WHO WAS KILLED BY HER CHILD’S FATHER

Rip to this young lady!!! Met sometime people cause problems in your life!! Only god knows the truth
KER

0 thoughts on “A POST FROM THE YOUNG LADY WHO WAS KILLED BY HER CHILD’S FATHER

1. Mi go pon har FB page n mi see she cover wa tattoo weh say jubba n post new me…. I think him kill har bcuz she goodly lef him but bcuz ppl always a say di pickney a jacket dem ago say dats di reason uno kno hw jamaican ppl stay already

2. If a so jacket look like vest every man should have 1 cz in my opinion the little girl look jus like the father she gave her

3. THE BIG QUESTION IS, Did the father did a DNA TEST???? I bet him never do no test and hear people a talk bout Jacket and go kill the Girl? I wish I was her family! I would PAY for the DNA. Can you imagine? Killing someone over hear say? Her man look like a born evil KILLER, I saw his picture on FB and I can tell she is NOT the first person him kill. We females with these gangbangers.

4. Forward him pic to met mek we si the ole wicked..a hope him pic deh pon every tv sation and news paper so ppl can id him mek police cacth him if dem no catch him already..scumbag

Leave a Reply to Puertoriquena Cancel reply