Met this girl tek my man and a her best fren did a tek him first and she f*** him weh she come America and a live wid r mada mate she f*** the girl brother to and just have a baby my baby father she walk and tek man and gwaan like she a good girl run the file for me
Now them gal here that is putting people pic up. Fi know that is not everyboby dem fi f**k with. Now mak me ask you something where you live because you most a bad gal. A your man a you a him mother. You big pussy dont good that y him leave you. You bad a want give you a something in a you f***g face.
This person clearly has sexual issues, who knows what could have triggered it.
Lol sender get a life please and come with facts next time
LOL unu story boring unu nah get nuh forward come with facts. Where them receipt at?? Receipts please?
Sender the little pretty girl a mad you. Go look a life a da you fi do. The pretty girl live with her father. Them people here lie you f**k. You need fi go ask god bout her. Me want know you sender. All you want go down. Leave her alone a da me a tell you big pussy gal