A WHEY HIM NEVA WASH?

Midlands (Edited) SELECTOR Blacks Aka Grey Beard aka Poppa bear aka 1/4 hood aka old man hevol
fyah fi dem man weh live inna shit pit and deh inna dance a select a night time n a bay shit a fly out a him mout Mek Di ppl dem inna Di dance a duck
Now I see why Di man a Derby nuh stop run foot red him a go inna pu**y n u miss n go inna (Edited)

image1-Optimized

0 thoughts on “A WHEY HIM NEVA WASH?

1. Omg I always see this nigga in dance jah knows that’s why u cnt trust ppl! Him always a talk up to mi with his shit mout. That’s why u always see him a chew gum

2. met this fi go inna di UK mixments my my always thought he was a kool Yute n never in no drama with ppl Smh not a good look

3. Time fi bathe in sum chicken blood blacks! U make them tie u up till u reach Pon met sad eeehhhh help him Peppa help him

4. This man is a good man. He shouldn’t be on this site he’s a trying man regardless of whatever he should not be on this site

5. This page and the people on it are sad very sad!! Sell some waist trainers or ebay clothes make some money out of all this wasted energy!!! Blacks is probably renevating an housewhere collecting his money and minding his own!! Ukno ah guh dead!!!

6. I bet this was sent in by the Girl called Dainty that supposed to have had a kid for him. How sad is she though honestly deffo an attention seeker. Blacks is a good man and there’s nothing you can do to stop him

7. Badmind r hurt ppl will always so unkind tings like these.All who’s rejoicing rmber u your children r relatives days will come.I am cut up about this.Nothing said is true. BLACKS is a good yute,very clean & hygienic.I bet the nastiness man r woman who post that don’t have the guts to say that to his face.They just hide behind social media to belittle & try to humiliate decent souls.Who want to believe it’s your time u r wasting.Bcoz funny enuff he’s not even a friend in just happen to know him quiet well in work & business.

8. This Guy an him woman a good people pure f**kry unuh a keep up dats why when nuff a unuh dead people nuh fi seh a ting!!!

9. Hardest working man I’ve ever met, Kind and real. Dainty ur full ov shit no one told u to breed for a man who just wanted a quick f**k. Quit making fake Facebook pages and go breastfeed ur yout you didn’t even make it to being a sidechick now your mad trying your hardest to bring him down, ur not his number 1 or number 2, as we all know who his boo’s are and u aint in the pic lool. Watch how ram his party is weekend no one cares about this crap… nice try though!

1. Bitch don’t call dat dainty girl name inna unnu mouth. Dainty nuh have No reason fi put up ar BABY father on pink wall cause BLACKS nah stop hide n f**k dainty AND look after him last SON and mi 100% sure of that . Don’t call dainty name inna unnu politics. Stick a pin unnu tink dainty a Di only side chick ? Blacks have hole eep more side chick out road who weh bring n who weh dash weh. A nuh like Shanniel who was the WORST side chick who go breed fi ar best friend man the ras who live inna the best friend house WHO wanted the best friend To be Her Child’s GOD MOTHER! Unnu too bloodclaat quick fi jump Pon dainty name unnu gweh a WAH ? Tru dainty Mek Shanniel no straight seh she fuk n breed fi blacks ?! Wi nah Tek Wi best friend man !

KMT come offa the girl name

10. Bitch don’t call dat dainty girl name inna unnu mouth. Dainty nuh have No reason fi put up ar BABY father on pink wall cause BLACKS nah stop hide n f**k dainty AND look after him last SON and mi 100% sure of that . Don’t call dainty name inna unnu politics. Stick a pin unnu tink dainty a Di only side chick ? Blacks have hole eep more side chick out road who weh bring n who weh dash weh. A nuh like Shanniel who was the WORST side chick who go breed fi ar best friend man the ras who live inna the best friend house WHO wanted the best friend To be Her Child’s GOD MOTHER! Unnu too bloodclaat quick fi jump Pon dainty name unnu gweh a WAH ? Tru dainty Mek Shanniel no straight seh she fuk n breed fi blacks ?! Wi nah Tek Wi best friend man !

KMT come offa the girl name

11. Valerie (Lady V) from V Rocket, tell your daughter to left this man. Mess she ah go mess up herself and get in mix up.
    Bianca Robinson stop pose up with your friend man. It don’t look good for you. Deh with the man so long and is not you breed fi him but next woman. You muss shame.
    Him a good father still but him ah run through woman like him a steam train…

12. STOP chatting shit and trying to look good on pink wall. THE WORLD KNOWS THAT DAINTY WAS A QUICK F**K AND ITS TIME SHE GOT HER IT AND ALLOW THE MAN TO LIVE HIS LIFE WITH HIS REAL FAMILY. ITS SOO SHAMEFUL THAT DAINTY KEEPS ASSOCIATING HERSELF AND CHILD WITH A MAN THAT CLEAR DOESNT CARE…. HONESTLY YOUNG GIRLS THESE DAYS ARE SOO IMATURE WITH NO SELF WORTH!!!

13. Blacks dat gal DAINTY is so RAW what was you thinking don’t blame you Though I would deny her and that kid too

14. This girl called Dainty is so sad don’t even no who she is and I pity her already. Have you not seen what he wrote on instagram under the pic of him and his Woman Shanniel smh you really are bitter and clueless. Don’t no about Derby but everybody in Notts knows how Blacks hates you Dainty lol YOU mite even hear it on the Mike Saturday night SHAME

15. Shan & dainty pls stp u bth av kids fr him it nuh rite man .
    Blacks be a man n let them stp this we r all big pple

16. Yes unnu a worry bout dainty n er baby n breastfeeding. At least MI dainty a stay home wid mi Yute a breastfeed n nuh deh a pool party wid mi pussy a leak and deh a Di dance dem a beat the ppl dem Hennessy Mek dem a wonder if da gal yah stress haha. I do not need to come on this to dun mi baby father when mi have him 3 # dem and him address weh mi can call n dun him if him fuk wid mi head! Is What Shanniel tru side chick go breed fi u man first while u wrap up with THE PEOPLE DEM MAN lol. When u gone with the ppl Dem man a me comfort my son dad KMT blacks have Ticky next to him name him inna Di GOOD BOOK.
    YOU need fi stop walk n chat my sons dad Mek ppl a laugh Afta him n Tek Di man fi clown
    Time unnu a Di deh a mention bout me n my son unnu fi member mi nuh need nuh DNA test

Suh YES a wake mi wake a do mi round a breast feeding . Dem cyaah Tek a selfie a breastfeed but I CAN .
    Mi nah waste no more of my sons precious time cause from blacks a mine him Yute IDGAF weh unnu wah say time unnu a point the finger unnu shud look closer to home

17. Valerie (Lady V) from V Rocket, the amount of time your daughter,Bianca inna mix up true this same man and she not leaving him. Talk to your child. Yes, she’s a big woman but your still her mother.
    The amount of years she with this man and it come about him breed next woman so him still a ride bare back and him live with his wife who ah good woman. Although she fool to not leave him.
    Bianca Robinson you deh with your friend man for so long and if you don’t shame to not leave him now, something wrong with you.
    Yes him ah good daddy but him careless and slack with woman

18. Yes unnu a worry bout dainty n er baby n breastfeeding. At least MI dainty a stay home wid mi Yute a breastfeed n nuh deh a pool party wid mi pussy a leak and deh a Di dance dem a beat the ppl dem Hennessy Mek dem a wonder if da gal yah stress haha. I do not need to come on this to dun mi baby father when mi have him 3 # dem and him address weh mi can call n dun him if him fuk wid mi head! Is What Shanniel tru side chick go breed fi u man first while u wrap up with THE PEOPLE DEM MAN lol. When u gone with the ppl Dem man a me comfort my son dad KMT blacks have Ticky next to him name him inna Di GOOD BOOK.
    YOU need fi stop walk n chat my sons dad Mek ppl a laugh Afta him n Tek Di man fi clown
    Time unnu a Di deh a mention bout me n my son unnu fi member mi nuh need nuh DNA test
    Suh YES a wake mi wake a do mi round a breast feeding . Dem cyaah Tek a selfie a breastfeed but I CAN .
    Mi nah waste no more of my sons precious time cause from blacks a mine him Yute IDGAF weh unnu wah say time unnu a point the finger unnu shud look closer to home

19. ambrook lane a nuh WEAK FENCE! Dainty Mek dem no u av u fam all over the UK what dem feel like

20. Well well bianca a long time we a tell u fi leave this germs years now fukin fool If he wanted you he would have left all 3 for u n he never dumb idiat gal.
    Shan Shan y u tie the man why ???? And dainty lol no comment no dam comment

21. I agree Dainty this girls goin to make her third night out this weekend and her babys not even 3 months yet. Blacks fix up ur girl… joke is Bianca’s kl shes in a excellent job and minds her own don’t know why people need to come for her for being sensible enough not to breed for a serial cheat. People can’t help who they fall for sometimes and none of u know what their situation is. Her and shanielle have never been friends NEVER so if your going to try bring this girl into shit at least talk facts. Clearly none of you know her or you would know this.

1. .Mi Si da gal yah pool party (weh Di ppl nuh stop chat ar bloodclaat ) all white ( she nuh fraid she leak inna her white ) and this weekend foam party ( lawx Di ppl Affi go walk wid bleach n detol when she dun leak ) . Think the only place mi see daint a carnival [DAY SINTING] a push roun buggy . Careless lifestyle dem a live n den wah stunt Pon the poor girl. GO SIDDUNG INNA HOUSE WITH YOU RAW HOLE

2. .Mi Si da gal yah pool party (weh Di ppl nuh stop chat ar bloodclaat ) all white ( she nuh fraid she leak inna her white ) and this weekend foam party ( lawx Di ppl Affi go walk wid bleach n detol when she dun leak ) . Think the only place mi see daint a carnival [DAY SINTING] a push roun buggy . Careless lifestyle dem a live n den wah stunt Pon the poor girl. GO SIDDUNG INNA HOUSE WITH YOU RAW HOLE

22. What a bag of mix up bad mind dirty set of people. If a so we treat each other as black people den white people will always f**k wid EU. So everybody clean and never do anything wrong ,f**king hypocrites why people thrive on feeling dem know bowt people. Watch what a gwarn inna you own back yard. Who want to f**k who don’t have a f**k to do with you!!! Ah ur man? People jus a call up people name on social media like dem mout ah see dem period!!!!! Bwoy people mix up is a shame an a bet when unu see Blacks unu laugh an talk to him same way. What him do to any ah u? Low di youth , bad mind dirty haters fi move an go watch dem own business and leave people business alone. Anybody have a problem wid Blacks tell him yourself an stop call people name.

23. Low blow bringing an innocent baby in this mix up . Same way she’s trying to do this dainty girl is the same way rasta did her if not worst. Memory lane u did dna before your christening begging the rasta to come like how dna has been done and ummm all now your still waiting . So when you are trying to style someone about a child who may not have a dad. Remember lady a tru u did f**ky f**ky why Urs never have any . Just a note you should tell the people how it’s YOU same one telling the man not to go and see his child YOU same one and your family cowing down the man cause if your two jackets don’t get anything the man legitimate children can’t! But remember dirty girl your day will soon come. You guys are talking that blacks hate dainty lol member keenly that the Nottingham girls don’t like u . N if wasn’t for that same man silly blacks they would done u . Good day

24. All of you lot on this page have the F**king nerve to be styling Shanelle, and all who is stylung her could NEVER walk in her shoes if this page revealed identity. All you haters are trying to do is bring the girl down for a MISTAKE her man made for sleeping with Dainty, why be mad then bring her kids into it. I KNOW this girl so why don’t you chat how she’s at Law school with a degree already under her belt, Two beautiful kids & a man that loves her to death. And all who’s talking bout Jacket You Clearly Haven’t seen her kids…Instead you lot chat bare shit, BLACKS is a grown man and there’s nothing Shanelle could say to stop him from seeing his alleged child so that’s clearly his decision based on Dainty the mothers behaviour….All you fools on here that are chatting go to him and ask him?!? Or better yet watch his actions, DAINTY you should just understand that it was a quick f**k and you jump guh breed just because your previous child passed away?!? This page is petty and a lot of you who are talking backyards are dirty like the Dump!! Leave the people them alone and allow them to live there life

25. I cum frm notts nd I sure no I have no problem with Blacks girl, EVER since she’s cum on the scene I av only ever her name call with blacks. Nun of these Notts man av ever said they av f**ked her & notts don’t keep secret. Lowe di girl & stp hating cause di only reason all YOU on here are hating is cause u want her life & she always lucks gd…

26. DAINTY WHY DONT YOU TALK BOUT MI MONEY WEH YUH TEEF FROM MI WHEN YOU DID COTCH A MI YAAAD DUN OUT WHOLE GYAL.. YOU DID GUH TEK DI GIRL TWO BABY FATHA DEM ANA GUH TRY CUM DUN DI GIRL MOVE YUH NASTY BLOODCLAAT!! YOU N MUMZEL NEED A LIFE AN IF YOU DAINTY DID HAVE ANYBSENSE YOU WOULD SEE THAT MUMZEL DI DIRTY VILLAGE BICYCLE FROM DI AGE OF 12 WANT YOUR LIFE LIKE HERS DATS WHY SHE DONT STOP PIMP UNUH OUT!!! BUT THIS IS ALL UNUH KNOW FI DO, MEMBER 2YRS AGUH YOU WAS ON RAGASHANTI CAUSE YOU DID A MAD OVA DI RAS. GYAL GWEH A MONEY AN FOOD UNUH WANT CAUSE YUH HUNGRY LIKE AN UNUH HOUSE NUH STOP ECHO!!! A TRUE DI GIRL DONT NO HOW FI DUN YUH MEK UNUH A HIDE AN CHAT

27. Lol you can so tell who the haters are on this page, Dainty it’s probably you arguing with yourself are you not tired to be shamed for trying to claim people’s man by saying your pregnant. You did it to Sophia’s cousin then the Ras now Blacks! Honestly young girl fix up and think before you open your legs and for the women of these men you are stupid for being with them!

1. You African u need fi go mind your bloodclaat business cause unnu a gwaan like dainty a Di first or last fi Tek ppl man kmt wah thru dainty big n bold fi seh yeah she a fuk him . You African u need fi go mind your bloodclaat business cause unnu a gwaan like dainty a Di first or last fi Tek ppl man kmt wah thru dainty big n bold fi seh yeah she a fuk di man. A nuh dainty fault yes a blacks go look ar tell her that him n Shanniel left unnu no a suh some a dem dutty man yah stay kmt him a Di next secret undercover fuka boy. It’s always two sides to a story the mount of thing blacks chat Shanniel with dainty we was all surprised when she popped back up on the scene. Hop off a bloodclaat dainty name . Because when mi find out bout dainty n blacks mi ask blacks weh him woman deh n him reply back n seh she have her man suh if unnu doh no the deepness of this story shut unnu fuk up. Cause as unnu no it takes 9 months to make a baby suh a long time this a gwaan . Everybody a run come a run of them mouth. Blacks never stop deh with dainty n if it was a quick fuk why it go over a year ? N still continuing ? And soon reach 2 year? Unnu seh blacks hate dainty lol ask him real fren dem bout blacks n dainty. As bad as things be even if he has to hide n go look for that boy he does so I’m not giving him no bad name . U bitch weh English boy piss inna u face . Dainty don’t care if blacks wah turn him face cause when it’s dainty time , dainty get her quality time with him son. Yes him maybe never come over on the park at carnival but who bathe him son that morning . Hevol chambers . Blacks mi nah chat out u business cause as u seh dainty nuh fi pay dem nuh mine but mi a Mek dem no straight cause it was more than a quick fuk . Dwl blacks the quick fuk whole u cause even when the big confrontation come a mi yard u still never let go of the girl that was down for u !

28. A weak was it just me that was at Detby Carnival Sunday just gone, Dainty the guy even turned his back just to avoid you.. And the two kids that you lot keep calling jacket was both walking around WITH there fathers.. What a set of bitter & angry people. SHANELLE you should finish them but yet again they are low life’s that aren’t even worth your time. Just keep doing what your doing cause it’s obviously hurting heads no sah DWRCL

29. Woiiiii DWL LMAO
    Let me start with YOU Junky SOPHIE, yuh seh mumzel a fuk from she a 12 weh u nuh tell pink wall seh yuh a fuk from u a 8 and a bay old man fuk yuh out a linatead Jamaica. That’s why now even as a 40 add year old woman yuh still a piss bed. LOL. A nuh my fault Mek brown man nah let go of the village whore yah abaaayyyy . U use obeah fi hold down brown man him find out and free him bloodclaat self and left you junky bloodclaat . SOPHIE yuh nuh fi talk seh nobody hungry cause a just the other day bailiff empty u house Mek u n u Pickney den Affi sleep Pon grung. Ole gal come outta Di ppl dem business cause u fi wash dainty foot n drink the water u nuh member a nuf time the same Likkle girl dainty Mek u n u kids have food fi eat . YES dainty did stay a u yard a keep u company when u stress but REMEMBER Dainty always have her 1 BED Flat. Stop tell ppl seh dainty owe u money cause the mount of dainty pay weh the little girl a work u borrow n she never see that back! outta bloodclaat order junky gal! Member a from Jamaica yuh a smoke crack weh Richie used to sell yuh through the grill . Sophie yuh nuh si seh u is a walking dead me and brown man nuh stop Mek u have sleepless night . Yuh stop Tek the depression tablet den weh dainty see JAMMY see everybody seet . gal u life sad like funeral . Sophie mi no u husband Vincent nuh stop haunt u weh u kill the poor white man n obeah fi get status and all now u still await .sophie how is U son Shane weh inna prison weh man nuh stop beat up him batty oh so badly . Sophie stop hate Pon wi and who love pimp out ppl like u . Member a u walk n tell everybody seh u pimp out chin to Di man a Goodale seh how she love money and sweets Di man give her a one fuk and promise her £700 and now she flop. And how when she lose her job a u sorry fi her n seh u can give her £10 . Bay chat u chat the gal u a wicked . No young gal nuh wah fren from u a bay use den use u cause a buy u buy friendship . Evil gal Sophie u cyaah talk to me all when u send immigration go uppa Di hair shop to the browning. That’s why no body a Derby nuh like u . Yuh nuh see how u cranny and u body pine weh like butter against sun . Yes bitch we dun u Pon raga fi free and we can done u again! A father God wi seh straight . And mi well comfortable inna my two bed house n u no seh this yah Likkle gal yah comfortable . N that same dainty girl a one ting she ever a work and u same one no she have ambition . Right now she deh home with her baby n her maternity pay TURN up so how she fi hungry . A tell u fi tell the ppl den seh the drugs weh u have up inna u pussy a Goodale street Anuh sell u sell it a smoke u smoke it. No crack head ppl can chat to mi! KMRT Shanniel can’t dun mi cause mi nah Tek blacks. And mi happy with my man cause I’m nah give mi nuh woman problem . And dainty won’t be the first nor the last fi Tek ppl man and u same one a Tek ppl man n him nuh wah u . Sophie u fi member me have u file n it long like u bloodclaat maga face suh u a fi later gwaan sell u crack ! U a give shame drugs from him a 11 n now Rick smh u go siddung a home u Pickney dem a the other night after 1am when mi a go a dance mi si u 11 year old son Pon road smh it bad

30. A dis ditty dawg MUMZEL come av strength frm, why yuh Neva av strength FI DI people dem a Birmingham when dem do wah FI beat yuh FI dem man. Yuh run weh from Derby come ova yah because yuh claim seh 2 man rape yuh in a Barber shop an it was a lie. Just because DI people frm ketch yuh a f**k DI too man a di back of di barber shop you call dung rape that’s why dem did wah shoot yuh INA yuh mouth…. If di GYAL dem who a par wid yuh did have sense dem would run far bout yuh deh pink wall a style people. When last yuh see your baby farda Andre or isit SashaVersatile brother? Wash yuh owna dutty laundry and leave people business crosses MUMZEL a true DI selector an him woman NUH have NUH sense cause FI Birmingham gal frm wudda surely SHIT yuh by now. Old Germs duppy no who FI frighten

31. Dwl wooii bitch come again I live in Birmingham for how many years n no gal never try step to me NEVER ask any body that bitch u wrong up all wen mi usto Tek ppl man no woman never confront mi bout no man so u know dat a big lie bitch talk truth n again mi Affi laugh a yesterday mi good good baby father Andre porter come give mi Ma son d’andre porter him son money bitch mi a one girl non a unu can step to unu Affi hide n bloodclaat chat bitch if u bloodclaat bad show u self mi a one girl know say if mi a f**k 2 man mi know fi use comdom suh if mi breed mi nah fi worry u nuh c how mi son look like him daddy even him woman dem know seh Andre Affi run money Pon him son bitch unu need to look a life unu nuh c how mi life happy all weh unu wah seh mi man nah stop love n wife mi up a wah tru nuh man nah use dem hehe mi can walk anywhere in a England n Jamaica n everywhere mi go Di man den just love mi suh hahahaa come again

32. Bitch if u really know mumzel u know mi a one girl av strength any weh mi go n can back mi chat too unu should dam well n know that mi nuh fraid a nuh gal n nuh boy if a gal beat mi dem afi continue beat mi caz mi nah Tek bitch beaten u mad a Spanish mi born we nuh bloodclaat fool kmt unu a idiot mi can style up anybody caz a mi name mumzel n nuh gal can’t lick mi inna mi face so what since it bun u so bitch come meet mi ha hahahaa mi not even would a waste nuh more time Pon unu weh can’t talk truth wah mi use the truth n kill unu bye bitch if u can’t talk inna mi face den kiss Ma big ass

33. MUMZEL U N DAINTY LIFE SAD BAD LUK HOW UNUH DEH PON PINK WALL A MEK UNUH SELF LOOK LIKE POPPYSHOW. WHY UNUH DONT STOP TEK PEOPLE MAN AND GUH LOOK A MAN FI UNUH SELF, DEN WHEN UNUH AV DI MISTAKE PITNEY DEM UNUH START HAUNT DI MAN DEM AND DEM FAMILY LIKE DUPPY. LORD MAN UNUH NEED PRAYER EVERY MIXUP YUH INA FI A YUH GIRL

34. Anytime you lye with dog you wake up with flee… Blacks I hope you’ve learned!!! These people are careless

35. DUTTY STINKING MUMZEL DONT WORRY BOUT MY KIDS!! A NUH A DI CRACK MONEY YUH SPEN, MEMBA WHEN MI USE TO FEED YUH AND DUH YUH NASTY HEAD A ANITA! GYAL GWEH YUH CAH CHAT TO MI